Facials

Meder facials

Meder facials

HYDRA-FILL Diepe hydrathatie

Wat doet het?

Naarmate je ouder wordt, verlies je huid het vermogen om vocht vast te houden. Ook roken, zonneschade, te intensieve peelingen en laserbehandelingen kunnen dat aantasten.  Het is dus belangrijk om je huid van zoveel mogelijk vochtvasthoudende ingrediënten te voorzien (ook water drinken is daarbij belangrijk). Meer vocht in je huid betekent een mooiere, steviger huid met een zachte glans. Intensiever en effectiever wordt het als je een aantal behandelingen korter achter elkaar ondergaat. De behandeling hersteld de vochtniveaus in de diepere huidlagen en geeft een natuurlijke bescherming van de huid. Dit gecombineerd met producten voor thuis, maakt je huid echt mooier, steviger, frisser en meer gelift. 

Doelgroep

Alle leeftijdsgroepen, mensen met een droge of vochtarme huid, de huid tijdens de overgang,drukke stadbewoners, rokers, bruiden of iedereen die er op zijn best uit wil zien.

incl bindweefselmassage en indien gewenst epileren en/of verven van wenkbrauwen

135,00

 

Meder LIPO OVAL

(GEZICHTS AFSLANKEND)

De enige en niet-chirurgische gezichts-afslankende behandeling,  die anti zwellend werkt en zorgt voor dubbele kin vermindering.

“After Party” maandagmorgen behandeling.

Doelgroep

Alle leeftijdsgroepen, mannen en vrouwen met overgewicht, mensen die proberen af te vallen, mensen met wallen in het gezicht, zakken onder de ogen, stedelijke professionals die behoefte hebben aan een ‘de ochtend na’ spoed schoonheidsbehandeling.

Resultaat

Het gezicht en de nek zien er slanker uit,
de huid is zichtbaar steviger, en de wallen zijn verdwenen.

Krachtige lypolitische ingrediënten verminderen het vetweefsel en verbeteren de microcirculatie met een drainerend en liftend effect.

Polulair vanwege:

Slanker gelaat- Zichtbare dubbele kin reductie- Een gestroomlijnde huid en een gezonde uitstraling (zelfs na een feestweekend)- Scherpere gelaatstrekken

incl bindweefselmassage en indien gewenst epileren en/of verven van wenkbrauwen

135,00