Facials

Meder facials

Meder facials

HYDRA-FILL Diepe hydrathatie

Wat doet het?

Naarmate je ouder wordt, verlies je huid het vermogen om vocht vast te houden. Ook roken, zonneschade, te intensieve peelingen en laserbehandelingen kunnen dat aantasten.  Het is dus belangrijk om je huid van zoveel mogelijk vochtvasthoudende ingrediënten te voorzien (ook water drinken is daarbij belangrijk). Meer vocht in je huid betekent een mooiere, steviger huid met een zachte glans. Intensiever en effectiever wordt het als je een aantal behandelingen korter achter elkaar ondergaat. De behandeling hersteld de vochtniveaus in de diepere huidlagen en geeft een natuurlijke bescherming van de huid. Dit gecombineerd met producten voor thuis, maakt je huid echt mooier, steviger, frisser en meer gelift. 

Doelgroep

Alle leeftijdsgroepen, mensen met een droge of vochtarme huid, de huid tijdens de overgang,drukke stadbewoners, rokers, bruiden of iedereen die er op zijn best uit wil zien.

incl bindweefselmassage en indien gewenst epileren en/of verven van wenkbrauwen

135,00

 

Meder LIPO OVAL

(GEZICHTS AFSLANKEND)

De enige en niet-chirurgische gezichts-afslankende behandeling,  die anti zwellend werkt en zorgt voor dubbele kin vermindering.

“After Party” maandagmorgen behandeling.

Doelgroep

Alle leeftijdsgroepen, mannen en vrouwen met overgewicht, mensen die proberen af te vallen, mensen met wallen in het gezicht, zakken onder de ogen, stedelijke professionals die behoefte hebben aan een ‘de ochtend na’ spoed schoonheidsbehandeling.

Resultaat

Het gezicht en de nek zien er slanker uit,
de huid is zichtbaar steviger, en de wallen zijn verdwenen.

Krachtige lypolitische ingrediënten verminderen het vetweefsel en verbeteren de microcirculatie met een drainerend en liftend effect.

Polulair vanwege:

Slanker gelaat- Zichtbare dubbele kin reductie- Een gestroomlijnde huid en een gezonde uitstraling (zelfs na een feestweekend)- Scherpere gelaatstrekken

incl bindweefselmassage en indien gewenst epileren en/of verven van wenkbrauwen

135,00

Mediplorer

Mediplorer facials

Mediplorer Carboxy facial

Unieke Carboxy-therapie uit Japan
Ontwikkeld door de fameuze dermatoloog Dr. Masato Hiki
Mediplorer is een ultramoderne anti-verouderingsbehandeling waarvan klinisch is bewezen dat deze de algehele gezondheid en het uiterlijk van uw huid.

De kracht die verborgen zit in koolzuur overtreft onze verwachtingen.
Mediplorer is gemaakt als een huidverzorging die geavanceerde dermatologie combineert met onverzadigbare nieuwsgierigheid en de kracht ervan naar voren brengt tot op het hoogste niveau.

Het ondersteunt de natuurlijke vitaliteit van de huid terwijl het de huid en geest naar diepe ontspanning leidt. Het brengt de uitstraling van de huid naar voren die niet bekend is en wekt nieuwe schoonheid op. U zult vervuld zijn van het vertrouwen dat een gezonde huid elke dag brengt en schittert met een tijdelijke gezichtsuitdrukking.

Doelgroep

Alle leeftijdsgroepen, mensen met een droge of vochtarme huid, de huid tijdens de overgang,drukke stadbewoners, rokers, bruiden of iedereen die er op zijn best uit wil zien.

incl massage en indien gewenst epileren en/of verven van wenkbrauwen

105,00