QMS medicosmetics

QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer op te vullen met collageen. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik maken van injectietechnieken.

Aangezien QMS-medicosmetics niet enkel werkt op de stimulatie van bestaand collageen maar juist de tekorten aanvult in je huid zijn de resultaten indrukwekkend.

In tegenstelling tot andere merken die werken op het stimuleren van collageen, is het met QMS mogelijk het collageen weer aan te vullen. De QMS producten bestaan voor 82% uit actieve werkstoffen, wat ontzettend hoog is.

 

Bedenker QMS Medicosmetics

QMS is ontwikkeld door de Duitse arts Dr. Med. Erich Schulte die zich gespecialiseerd heeft in reconstructieve plastische chirurgie. Zijn wens om slecht helende en misvormde huiden een kans te geven leiden tot vergaande onderzoeken waarbij hij verbluffende resultaten behaalde. Deze onderzoeken en resultaten heeft hij gebruikt om een methode te ontwikkelen voor het verjongen van de huid, dit is QMS geworden. De formules van QMS zijn gepatenteerd en deze zult u dus alleen aantreffen in de QMS producten. 


Behandelingen

QMS anti-aging collageen behandeling voor een jongere uitstraling van de huid. Tijdens de behandeling maken we gebruik van het QMS collageen, dat zich in de huid gaat binden met het vocht wat hier aanwezig is. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en krijgt de huid meer volume.

QMS-behandelingen zijn er in verschillende vormen en passen bij verschillende fases waarin de huid verkeert. De behandelingen worden dus op uw situatie afgestemd. Al na één behandeling is er al duidelijk verschil te zien en te voelen!

In een tijdsbestek van 120 dagen (de tijd die een huid nodig heeft voor totale celvernieuwing) bouwt de huid op naar een huid met meer volume, stevigheid, minder rimpels, glans en fijnere structuur.
 

 

 

Categorieën

Verzendkosten: 9,60
Gratis verzending vanaf: 75,00
Wiqo Huidpraktijk limburg

Dit doet QMS Medicosmetics voor jouw huid

 

Verminderen tot verdwijnen van de fijne lijntjes

Optimalisering van de celfuncties en celvernieuwing

Meer hydratatie

Egalere huid en gladdere huid

De huid wordt steviger

Stralende gezonde glow

Minder roodheid

Fijnere poriën

 

QMS Producten voor thuisgebruik 

De verzorging van de huid thuis zijn net zo belangrijk en geeft een spectaculaire verbetering. Alle producten van QMS zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te behalen.

Alle QMS producten zijn verkrijgbaar bij ons in de praktijk en in onze webshop