Over ons

Heeft u huidproblemen en wilt u er van af? Of wilt u problemen voorkomen? 

Dan bent u bij Huidpraktijk Limburg aan het juiste adres.

Huidproblemen zoals rimpels, huidverslapping, couperose, pigment, acne, rosacea, droge huid, eczeem of een vette huid: het is voor ons een uitdaging om u een behandeling te geven die deze problemen voorkomen en/of wegnemen.

Naast het voorkomen en aanpakken van huidproblemen bieden we nog een aantal extra’s om het plaatje compleet te maken. In ons behandelpakket bieden we ook permanente make-up, ooglidcorrecties, injectables, Botox, lasertherapie Lypolaser en Cryo lipolyse aan.

Ook voor huid verbetering van binnenuit kunt u bij Huidpraktijk Limburg terecht. We werken niet alleen aan de symptomen maar ook aan de oorzaak van het huidprobleem. Met jarenlange ervaring en diverse opleidingen  kunnen wij onze expertise goed inzetten om problemen bij de kern aan te pakken.

U bent bij ons aan het juiste adres voor een goede begeleiding om uw huid in topconditie te krijgen.

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

  • Ervaren huidspecialisten. Onze speciaisten hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
  • Nieuwste behandelmethodes. Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
  • Betaalbare prijzen. Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
  • Wij nemen de tijd voor U. Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
  • Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht

Tanja Stuart Skinmaster, Huidspecialiste

 

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste, Huidspecialist, Skinmaster, Pro Skin Estetician en all round anti-ageing specialiste.

Oprichtster en eigenaresse van Huidpraktijk Limburg. Zij voert de intakegesprekken en kent daardoor alle cliënten en hun specifieke wensen en problemen  persoonlijk.

Tanja voelt zich begaan met haar cliënten en houdt zich voortdurend op de hoogte van de voortgang van de behandelingen. Zelfs als ze de klant niet zelf behandelt.

In de loop der jaren heeft ze opleidingen gevolgd voor diverse specialisaties oa PMU specialiste/master, Skinmaster, allround anti-ageing specialste, anti –ageing /Skin Rejuvenation, Huidspecialiste (medische/cosmetische gerelateerde behandelingen) Pro Skin Esthetician en Basis medisch schoonheidsspecialiste dermatologie.

Tanja heeft zeer bewust gekozen voor de merken Meder,  Craith, Pascaud, skincaud die ze gebruikt bij haar behandelingen. Hiermee onderscheidt ze zich van andere instituten  in de regio.
Huidpraktijk Limburg  is een exclusief huidinstituut in Parkstad waar kwaliteit  en begeleiding van de klant voorop staan.

Huidpraktijk Limburg in samenwerking met de specialisten van Forever and you clinics

Wie zijn deze specialisten?

Linda en Andreas vertellen:

In onze praktijk doen we er alles aan om uw jeugdige uitstraling te behouden. Hierbij gaan we altijd voor een natuurlijke look. Met onze ervaring en know-how helpen wij u om er weer stralend uit te zien. Want als u zich goed voelt, zien anderen dat ook.

Persoonlijke aandacht

Forever and Young is een kleinschalige praktijk waarbij individueel advies voorop staat. Om de discretie tijdens de behandeling te waarborgen komt u nooit andere klanten tegen in onze praktijk. 

Ons team

​Forever & Young is in 2020 opgericht door Linda en Andreas. Andreas is een medisch specialist. Naast zijn werkzaamheden in het ziekenhuis doet hij de medische ingrepen in onze praktijk. Linda heeft jarenlange ervaring in de verpleegkundige zorg. Zij doet de specialistische schoonheidsbehandelingen in onze praktijk.

Missie

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan uw schoonheidswensen. Samen kijken we naar een mooi en natuurlijk resultaat, dit met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. F&Y is eerlijk en transparant, goed advies staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Een behandeling waar wij als kliniek niet achter staan, zullen wij niet adviseren of uitvoeren. Uw veiligheid en welzijn staan bij ons voorop! Nazorg is net zo belangrijk als de behandeling!

Forever & Young is een kleine kliniek waar persoonlijke aandacht op één staat. 

Onze filosofie is dat mensen stralen als ze happy zijn, maar iedereen is een handje te helpen!