Aquabrasie

Frissere en strakkere huid

Aquabrasie of hydrodermabrasie
Altijd prettig: een behandeling die niet alleen effectief is maar ook zorgt voor een heerlijk wellness gevoel! Na afloop ziet uw gezicht er jonger uit, is uw huid frisser en strakker, heeft u een fluweelzachte teint en fijnere poriën. Het grote voordeel van Aquabrasie is dat de huid niet uitdroogt of geïrriteerd raakt.

Toepassing

Rimpels of fijne lijntjes: natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd.

Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.

Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd word de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.

Acné, acnélittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.

HOE WERKT AQUABRASIE?

Bij Aquabrasie verdunnen we op zachte wijze de hoornlaag (verdikte bovenste huidlaag). De hydromassage werkt als een peeling. Aan de ene kant is er waterdruk, aan de andere kant worden met vacuümafzuiging dode huidcellen losgeweekt en verwijdert. Jonge cellen komen naar boven en de huid staat open om werkstoffen te ontvangen.

Aquabrasie is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de zeer gevoelige huid. Een behandeling bestaat grofweg uit vier stappen:

Stap 1: Reinigen van de huid en verwijderen van dode huidcellen (exfoliatie)
Stap 2: Milde peeling (zonder irritatie) om vuil uit de poriën te halen
Stap 3: Het aquabrasie apparaat zuigt diepe onzuiverheden weg, pijnloos.
Stap 4: Antioxidanten en hyaluronzuur worden toegevoegd om de huid te voeden en beschermen.