D.A.S. Plasma liftbehandeling

Wil je een lifting zonder operatie en een huid in top conditie kijk dan zeker ook naar onze MAXIMUS behandeling

Wist je al dat je bij de MAXIMUS behandeling de DAS plasma lift 2de en 3de zone er gratis bij krijgt?

Dat je de boven en/of onder oogleden kunt corrigeren zonder operatie

Dat je ook de rimpels op de bovenlip kunt aanpakken

Je wangen kunt liften en verstevigen

of andere rimpels in het gelaat en kaaklijn kunt behandelen.

Maar dit is nog niet alles, er komt nog veel meer bij.

Voor meer informatie bent u van harte welkom voor een vrijblijvend consult.

 

De facelift zonder operatie  MAXIMUS

Wat is DAS-plasma?

DAS-plasma liftbehandeling is een nieuwe en veilige technologie voor professionele cosmetische behandelingen en een alternatief voor niet chirurgische ingrepen.

Een DAS-plasma liftbehandeling is geschikt voor lifting van oogleden, rimpelvervaging, huid verstrakking, actieve acne, littekens en diverse huid oneffenheden.

Het succes van DAS-Plasma wordt onderstreept door de snel zichtbare en overtuigende resultaten. Plasma apparatuur voor esthetische en dermatologische behandelingen is erg populair en het aanbod in apparatuur is divers en groot. Alle plasma apparatuur lijkt hetzelfde, maar er is een groot verschil in de toegepaste techniek en de ontwikkelde technologie

Uiteraard werken wij alleen met het originele PlexR-apparaat en DAS medical systeem niet, zoals in veel andere salons, met een namaak-plasmapen, die nadelige effecten tot gevolg kan hebben.
 

Wat is plasma?

In de natuurkunde betekent plasma een fase waarin de deeltjes van een gasvormige stof in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Vaak wordt plasma de vierde aggregatietoestand genoemd, naast vast, vloeibaar en gas.

Plasma is een geïoniseerd gas dat bestaat uit ionen en elektroden. De vorming van plasma kan worden gemaakt door een gas te verwarmen of te onderwerpen aan een sterk elektromagnetisch veld. Dit vermindert of verhoogt het aantal elektronen, waardoor positieve of negatieve geladen deeltjes ontstaan, ionen genoemd. 
 

Werking

DAS-plasma gebruikt het concept van gasionisatie (lucht) als een geleider voor de plasma vonk. Wanneer de vonk het oppervlak van de huid bereikt sublimeert de DAS-plasma vonk de oppervlakkige huidlagen zonder grote thermische verwondingen te veroorzaken.

DAS-plasma werkt op basis van gepatenteerde gelijkstroom plasma energie.

Het apparaat maakt gebruik van lange-golfradiofrequentie die gemoduleerd plasma genereert. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. 

Huidvezels trekken direct samen

Liftend effect zonder diepe en agressieve werking op de huid

Onmiddellijke sublimatie van de weefsels

Nagenoeg geen thermische schade

Laag voor laag-techniek waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. 

Sublimatie tot een diepte van minder dan 1mm

DAS-plasma liftbehandeling

De DAS is een cosmetisch/medisch  behandelapparaat, ontwikkeld en geproduceerd in Italië, en werkt op basis van plasma.
Deze nieuwe en volledig veilige behandelmethode is uitermate geschikt voor het behandelen en verwijderen van esthetische en dermatologische huidindicaties.

DAS-plasma zorgt voor een verstrakkend, liftend en verjongend effect. Een of meerdere behandelingen geven direct zichtbare resultaten en hebben tegelijkertijd een positief effect op lange termijn. Een DAS-plasma behandeling zorgt indirect namelijk ook voor stimulatie in de diepere huidlagen en bevordert de aanmaak van collageen en elastieke vezels.

DAS-plasma maakt gebruik van een laag voor laag-techniek en behandelt alleen het huidoppervlak, zonder snijden!

Doordat een DAS-plasma behandeling de huid niet doorboort is een DAS-plasma behandeling een uitstekend alternatief voor diverse minimaal invasieve chirurgische ingrepen zoals:

 • ooglidlifting
 • rimpelvervaging
 • kraaienpootjes
 • verwijdering overtollige huid
 • huidverstrakking
 • vermindering van lijntjes rondom de mond en
 • op de bovenlip
 • behandeling van actieve acne
 • verwijdering van huidoneffenheden als fibromen,
 • angiomen, pigmentvlekken, 
 • ouderdomswratten, striae, etc.

Techniek   


Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Een behandeling bestaat uit een serie van deze puntsgewijze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones.

Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen waardoor er een liftend en verstrakkend effect ontstaat zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming. DAS-plasma sublimeert kleine gebieden tot een diepte van minder dan 1mm van de huid. Risico’s op ontstekingen en langdurige roodheid zijn minimaal en het herstelproces verloopt daarom sneller dan bij behandelingen met andere systemen (bijvoorbeeld CO2 laser). 

Wat maakt DAS-plasma zo uniek?

Zoals de meeste weten werken wij al jaren met de Plexr plasma. Wij hebben dan ook zeer veel ervaring met de Plasma en hebben al  fantastische resultaten behaald. Uiteraard blijft de tijd niet stil staan en schiet Plasma ook als paddenstoelen uit de grond.

Zie bijvoorbeeld, Plasma Jett, Plasmage, fibroblasting, Plasma pen pro en zo nog veel meer. Na lang zoeken en testen zijn wij uitgekomen bij de D.A.S. plasma. Het apparaat is compact, mobiel en beschikt over meerdere power en frequentie instellingen. De unieke “floating ground” techniek met een hoge energieoverdracht zorgt ervoor dat de huid met uiterste precisie behandelt kan worden.

Een andere uitzonderlijke eigenschap van DAS-plasma is de energie afgifte in microseconden. Het plasma effect wordt onderbroken door korte pauzes waardoor het onderliggend weefsel tijd krijgt om af te koelen. Met deze techniek controleer je het thermisch letsel en voorkom je onnodige overbehandeling en hyperpigmentatie.   

Waarom wij nu kiezen voor DAS-plasma?

Voor de beste resultaten kiezen wij het meest complete en uitgebreide apparaat. DAS is verder doorontwikkeld ten opzichte van andere merken; een langere werkduur, stabielere energieafgifte, hogere snelheid en optimale retractie.

Ontwikkelt in samenwerking met grote namen binnen de plastische en esthetische geneeskunde.

Wereldwijd duizenden patiënten behandeld zonder serieuze complicaties.

​Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is per persoon verschillend.
Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van de mate van overtollige huid en de behandeling.

Contra-indicaties

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Gebruik van antibiotica gedurende de laatste maand
 • Gebruik van Roaccutane gedurende de laatste 3 maanden
 • Nog niet genezen (huid)tumoren
 • Actieve acne
 • Metalen implantaten in het behandelgebied
 • Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Een meer dan licht getinte huid

Voordelen van DAS-plasma                                   

 • Behandeling van vele indicaties met 1 apparaat
 • Hoge vrijgave van de energie en frequentie voor optimale coagulatie 
 • Het enige apparaat met 25 instellingsmogelijkheden
 • Hoog vermogen – optimale retractie
 • Hoge snelheid – kortere behandeltijd
 • Oppervlakkige werking – de levende epidermale laag van de huid wordt nooit bereikt, waardoor er geen gevaar is voor een bloeding of huidschade.
 • Geen littekenvorming – de plasma-technologie verstrakt de huid zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.
 • Chirurgisch resultaat – het resultaat is vergelijkbaar met andere invasieve en operatieve ingrepen maar met minimale gezondheidsrisico’s, minder stress en een kortere hersteltijd.
 • Geschikt voor ieder huidtype – DAS is geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijdsgroepen.
 • Minimale zwelling (afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak en persoonlijke gevoeligheid voor oedeem).
 • Geen mesjes, hechtingen of naalden ​

Resultaten D.A.S. Plasma

Een DAS-plasma behandeling geeft bij veel indicaties een direct zichtbaar effect. Voor sommige indicaties als ooglidlifting en rimpelvervaging zijn er mogelijk meerdere sessies nodig om het optimale resultaat te behalen. 

Naast het direct liftende, verstrakkende en huidverbeterende effect zorgt de plasmamethode tegelijkertijd voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen- en elastine vezels en geeft de huid opnieuw stevigheid en volume.
Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt.

Zijn DAS liftbehandelingen pijnlijk?

De behandeling kan als gevoelig worden ervaren. Bij het behandelen zal er een verdovende crème (emla zalf verkrijgbaar bij uw huisarts) aangebracht worden ongeveer 20 minuten voordat de behandeling begint.

Hersteltijd

Na een DAS-plasma behandeling kan er lichte to matige zwelling ontstaan (metname bij de oogleden). Ook kan de huid tijdelijk gevoelig zijn en roodheid vertonen. Deze symptomen verdwijnen gemiddeld met 2 tot 3 dagen. Belangrijk is het het nazorg-protocol zorgvuldig op gevolgen om mogelijke bijeffecten te verminderen.

Op het behandelgebied verschijnen kleine korstjes. Deze korstjes verdwijnen na 5 tot 7 dagen. Belangrijk is dat de korstjes er vanzelf afvallen.