Photonlaser

Vitalaser wordt toegepast voor:

  • regeneratie en celvernieuwing, verjonging van de huid
  • aanmaak collageen en elastine, versteviging
  • verbetering van de doorbloeding voor een gezonde glans
  • behandelen van wallen
  • acne
  • littekens
  • haaruitval
  • striae
  • Cellulite

Vitalaser is een behandelmethode in kuurverband. Afhankelijk van de conditie van uw huid bestaat een kuur uit gemiddeld 5 tot 15 behandelingen. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u 1 a 3 behandelingen per week.

Doordat de regeneratie van de huid op cellulair niveau begint, heeft deze enige tijd nodig voordat de resultaten zichtbaar zijn.

Bij lifting is vaak na de eerste keer al een zichtbare verbetering merkbaar.

Om het behaalde resultaat te behouden is het aan te bevelen eens per 4 tot 8 weken een behandeling te herhalen. Dit kan goed gecombineerd worden met uw verzorgende salon gezichtsbehandeling.

Nabehandeling:
Vitalaser is een aangename, 100% veilige behandeling zonder enige bijwerkingen. U kunt uw normale dagelijkse verzorging handhaven. Wij bieden u graag advies over de producten die speciaal zijn afgestemd op uw huid conditie. Deze verzorgen en ondersteunen het resultaat.

Non invasive laser technology

Photonlaser of Vitalaser is een esthetische laser werkzaam op een golflengte uit het onzichtbare spectrum van het infrarood. Deze behandeling is 100% veilig. Het veilige, geconcentreerde licht dringt diep door in alle lagen van de huid en het spierweefsel.

Een verjongde, verstevigde huid met een duidelijke tonus.

Het effect van de Photon laser

Het effect van deze lichtenergie begint op het cellulair niveau en geeft een bio stimulatie (bekend als ATP) binnen in de huidcellen. Hierdoor ontstaat een activering om nieuwe gezonde eigen energie aan te maken. Vitalaser brengt een verhoging van 70% aan het functioneren van de cellen.

Bij een tekort aan of een verstoring in de cel energie, ontstaan er diverse huidproblemen zoals een voortijdige veroudering , verslapping en rimpelvorming, maar ook pukkels/ puistjes of vaatproblemen.

Vitalaser energie versnelt de stofwisseling waardoor beter zuurstof en voeding kan worden opgenomen en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Hierdoor is de huid in staat weer collageen en elastine aan te maken.

Het gevolg is een perfecte regeneratie van de gehele huid.