Nieuws

Pascaud Manueel facials

Pascaud staat voor een persoonlijke benadering voor optimale huidverbetering. Met krachtige, werkzame technieken en behandelmethoden brengen we jouw huidconditie naar een hoger level.

Renden we tien jaar geleden massaal naar de medische kliniek, anno 2022 is de populariteit van treatments – zonder ingrepen en zonder pijn – groter dan ooit. Pascaud begrijpt dit als geen ander. Met meer dan 20 behandelingen in het pakket, is er voor elke beautyvraag een oplossing. Nog een stap verder? Personaliseer jouw beautyverhaal met My Skincaud. De DNA-test die Pascaud ontwikkelde en waaruit een persoonlijke huidcode rolt die jouw toekomstige huidveroudering weergeeft. Hoe persoonlijk wil je het hebben?

Pascaud professional treatment

Vitale huid | 45 minuten | voor alle huidtypen

Geschikt voor iedereen die behoefte heeft de huid nieuw leven in te blazen en een vitale uitstraling te geven. Een retinol ampul geeft direct spankracht aan de huid en een effectieve peeling laat dode huidcellen vakkundig verdwijnen. De Pascaud specialist zorgt ervoor dat alle processen van reiniging tot massages optimaal verlopen en dat de huid direct een verfrissende boost krijgt. Als neusje van de zalm geeft de Caviar Finish aan het einde van de behandeling een extra energieke uitstraling.

88,00

Innovative power treatment

Stralende huid | 90 minuten | voor de verouderde huid

Ga je 100% voor anti aging dan is dit jouw behandeling. De Passage Massage is hierin leading. Deze bindweefselmassage geeft direct de doorbloeding een boost en spoort de huid aan tot zelfwerkzaamheid. De huid vertoont vaak even wat roodheid, maar al snel is het effect zichtbaar. Door de opvolgende massage met een speciaal concentraat, is de huid helemaal gevoed en geactiveerd.

Deze behandeling wordt ook gecombineerd met het Pascaud treatment en de AHA/BHA peeling.

Pascaud Brightening flash

Egale huid | 45 tot 60 minuten | voor de grauwe of vale huid of de huid met pigmentvlekken

Alles is erop gericht de circulatie van de huid te bevorderen en door middel van peelings en brightening producten de huid te egaliseren en een frisse look te geven. De AHA-peeling wordt met een grote wattenstaaf aangebracht voor maximaal vijf minuten. Een speciale Marmatrix Activator Lotion neutraliseert daarna de huid en de Passage Massage (bindweefselmassage) geeft de huid direct een egaliserend effect. Het einde van de behandeling kenmerkt zich door speciale brightening serums.

Microblade

Microblade voor als u van natuurlijke volle wenkbrauwen houdt.

Microblading is een techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes met natuurlijk pigment in de vorm van haartjes aangebracht, net onder de bovenste huidlaag.

Microblade is niet te vergelijken met ombre pmu of hairstrokes pmu, hierbij wordt de pigment machinaal ingebracht.

Met de hand worden er strokes in de vorm van haartjes gecreëerd wat bijna niet te onderscheiden is van echte haartjes.

Van te voren gaan we samen naar de kleur en vorm kijken wat het beste bij u en uw gezicht past. De behandeling duurt ongeveer 90 minuten.

Het is noodzakelijk een bijwerkmoment in te plannen tussen 1 en 2 maanden na de permanente make-up behandeling. Dit is noodzakelijk om de behandelde gebieden te perfectioneren. Het bijwerken zal minder tijd in beslag nemen omdat de ‘template’ al is gezet.

Na de eerste bijwerkbehandeling is het aanbevolen 1 tot 2 jaar later een nieuwe bijwerkbehandeling te plannen om uw kleur te behouden

Boek nu uw microblade behandeling voor maar 125 euro ipv 250 euro

Deze behandeling is te boeken via ons online boekings systeem (zie aanbiedingen)

Reserveren

De actie verloopt 1 februari 2023