Face lift zonder operatie

Met een  combinatie van vijf of zes verschillende behandeltechnieken kunnen wij de huid verstevigen, een boven en of onder ooglidcorrectie zonder operatie uitvoeren en uw rimpels aanpakken.

Wil je graag een stralende jeugdige uitstraling en een stevige huid?

Dan bieden wij het Next level SMOOTH en het next level MAXIMUS aan.

 

Wat is het verschil?

NEXT LEVEL SMOOTH PAKKET (8 behandelingen)

Door de combinaties van vijf power behandelingen is het mogelijk de huid te liften, te laten stralen, verstevigen, verjongen, verbeteren, egaler te maken en de rimpeltjes verfijnen of zelfs laten verdwijnen.

Hierbij ook inbegregen de meest populaire behandeling op dit moment radiofrequente microneedling of fractionele radiofrequentie. Dit is een non-invasieve huid verbeterende techniek. Met RF microneedling stimuleren we met een combinatie van microneedling en radiofrequente golven de huid op verschillende dieptes.

Tarief 1670   voordeel 379 euro

 

MAXIMUS PAKKET (8 behandelingen)

Met het next level MAXIMUS pakket voegen wij de zeer effectieve DAS Plasma toe

(Zone naar keuze). Klik hier voor DAS plasma

Hierbij ook weer inbegregen de meest populaire behandeling op dit moment radiofrequente microneedling of fractionele radiofrequentie. Dit is een non-invasieve huid verbeterende techniek. Met RF microneedling stimuleren we met een combinatie van microneedling en radiofrequente golven de huid op verschillende dieptes.

Bij de MAXIMUS is het mogelijk om ogen te liften (boven en/of onder), de rimpels aan te pakken, kaaklijn, wangen, voorhoofd en hals te liften en te verstevigen.

De MAXIMUS raden wij aan als je geen operatie of injecties wilt maar wel een 10 tot 15 jaar jonger effect wil bereiken. Zeer geschikt voor het behandelen van verslapping, kraaienpootjes, diepere rimpels of overtollige huid van de bovenoogleden of onderoogleden. 

Meest populaire behandeling in onze praktijk met verbluffende resultaten.

Tarief 2250  voordeel 951

 

Goede uitleg en voorlichting vinden wij erg belangrijk. Om je te informeren over de mogelijkheden adviseren wij om eerst een consult te boeken.