Mediplorer 

Verhaal van het begin.
Ongeveer 20 jaar geleden was klinisch arts Masato Hiki op zoek naar betere behandelmethoden en medicijnen voor patiënten met doorligwonden.

Hij ontdekte die behandeling met koolzuur die al lang als effectief wordt beschouwd voor wonden. Na vele jaren van onderzoek paste Dr. Hiki koolzuurbehandeling toe om een ​​gelachtige substantie te ontwikkelen die koolstofdioxide efficiënt kan gebruiken in het getroffen gebied. Dit gelachtige product oefent een grote kracht uit voor wondbehandeling.

Toen hij op een dag thuis zijn gezicht in de spiegel zag, kwam er een verbazingwekkend feit naar voren.

Zijn rechterwang was stralend en stevig. Dit kwam omdat het iets is dat daadwerkelijk wordt gebruikt als behandeling voor de patiënt, als ontwikkelaar had hij de gel slechts op één kant van zijn wang aangebracht om de bruikbaarheid ervan te testen.

Dit wetenschappelijke verfraaiende effect resulteerde in de geboorte van het eerste koolzuurhoudende masker als cosmetisch product.

De producten

Iedereen is op zoek naar de ongrijpbare fontein van de jeugd.

Terwijl die zoektocht nog gaande is, is er een door de mens gemaakte, innovatieve manier om de gezondheid van uw huid te verbeteren en de effecten van veroudering op uw gezicht en hals te verminderen. Mediplorer heeft een uiterst effectieve procedure waarvan bewezen is dat het uw huid verjongt en uw algehele uiterlijk revitaliseert. Mediplorer, afkomstig uit het door esthetiek geobsedeerde Japan, biedt een geavanceerde huidbehandeling die precies zou kunnen zijn waar u naar op zoek was om u te helpen uw jeugd terug te krijgen en een jeugdige uitstraling te creëren zonder de significante stilstand van de huidconditie of het ongemak van een operatie.

Peptiden

Elke dag voelt het alsof er een trendy nieuw huidverzorgingsingrediënt is waarvan wordt gezegd dat het je huid ten goede zal veranderen. Sommige ingrediënten zijn meer hype dan actie, maar andere zijn het echt waard en peptiden zijn een ingrediënt dat je niet wilt missen.

Peptiden, ook wel polypeptiden genoemd, komen van nature voor in de huid, maar ze zitten ook in veel huidverzorgingsproducten en dat is niet voor niets.

Peptiden zijn aminozuren waaruit bepaalde eiwitten bestaan ​​die de huid nodig heeft. Meer specifiek is collageen gemaakt van drie polypeptideketens, dus het toevoegen van peptiden kan je huid stimuleren om collageen aan te maken.

Meer collageen kan leiden tot een stevigere, jonger uitziende huid.

Je lichaam maakt op natuurlijke wijze collageen aan. Maar na verloop van tijd neemt de collageenproductie af, waardoor de huid er gerimpeld en minder egaal en helder uit kan zien.

In de Radiance Lift-serie hebben we een perfecte combinatie van peptiden om de huidbarrière te verbeteren, rimpels te verminderen en ontstekingen te voorkomen.