Carboxy therapy

Carboxy therapy

Carboxy therapie een uitstekende behandeling bij acne, littekens, huidverslapping, rimpels en huidproblemen

Carboxy therapy is een gezondheidstherapie waarbij in kuurvorm via de huid koolstofdioxinegas wordt toegediend door middel van speciale maskers. Deze behandeling voorziet de huidcellen van meer energie. De mitochondriën  maken meer ATP aan en de cellen kunnen hierdoor naar behoren functioneren.

Versteviging en huidverbetering, reeds zichtbaar na één behandeling!

Carboxy therapy is een zuurstof therapie dat zorgt voor meer zuurstof in de huid, verbetering van de doorbloeding, bestrijden van o.a. acne, rimpels, huidverslapping, droge huid, cellulite, striae, littekens, vetwallen en donkere wallen onder de ogen.

Carboxy therapy beïnvloed de zuurstoftoevoer naar de huidcellen en is ideaal om het ATP gehalte in de cellen te verhogen. ATP is energie die gemaakt wordt bij celstofwisseling. Wanneer het zuurstofniveau in het lichaam niet optimaal is, kan dat de ATP productie uit koolhydraten beperken. In dat geval gebruikt het lichaam vetzuren. De toename van vetzuren kan leiden tot schade aan de cellen.

Resultaat bij huidveroudering:

De Carboxy therapy geeft al een direct resultaat na 1 behandeling. Uw huid straalt, heeft een perfecte doorbloeding, rimpels en verslapping worden minder. Ideaal te combineren met andere behandelingen die wij aanbieden.

Carboxy therapy werkt ook zeer goed bij huiden met acne of andere huidproblemen

De propioni bacterie die acne veroorzaakt wordt vernietigd, ontstekingen worden aangepakt, minder tot  geen vlekjes meer, littekens verminderen of gaan zelfs weg. Ook hierbij ideaal te combineren met de Collageen Booster, microdermabrasie en bindweefselmassage

Carboxy therapy bij vet en donkere wallen onder de ogen:

Combineren met de Collageen Booster. U zult zien en merken dat de huid rond de ogen al een stuk zal verbeteren na de behandelingen,in sommige gevallen gaan ze zelfs helemaal weg.

Waarvoor is carboxy therapy geschikt? 

Carboxy therapie wordt ingezet bij:

  • huidveroudering / huidverslapping
  • rimpels verminderen
  • beginnende couperose
  • pigmentvlekken verminderen
  • acné en littekens verminderen
  • donkere kringen rond de ogen verminderen
  • vetophopingen rond de ogen verminderen