Cryo T-duo

Welkom op het koudste plekje in Parkstad!

Welkom in de Nieuwe IJstijd!

Cryo Therapie is langzaam maar zeker de wereld veroveren. Van het baden in ijskoude luchtstromen tot het zogenaamd bevriezen van vetcellen, er is geen ontkomen meer aan. Cryo Therapeutische behandelingen filteren langzaam door vanuit de medische wereld en topsport en nemen nu hun logische plaats in aan de absolute top van de esthetiek!

Het is de snelste en spectaculairste behandeling die bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

Aantal behandelingen

 • Enkele sessie: U zult een direct effect zien  met een enkele sessie. De huid zal gelift uitzien, strakkere contouren, de huid ziet er zichtbaar gladder uit, eczeem wordt rustiger en jeukt minder, fijne lijntjes verdwijnen en dieper lijnen worden minder diep.
 • Kuurbehandeling: Wij adviseren 8  sessies voor een verjongend effect en bij cellulite 12 sessies.
 • Onderhoudsbehandeling: Een sessie om de 6 weken

De effecten van Cryotherapie

1. Huidverstrakking

De extreme kou van de Cryo Spray veroorzaakt net onder de huid spiercontracties die het bindweefsel tussen de huid en spier pijnloos “lostrekken”. Dit lostrekken is gebaseerd op hetzelfde principe als spieropbouw in de sportschool. Het bindweefsel onder de huid heelt sterker dan voorheen en verstevigt de verbinding tussen huid en spieren. Hierdoor verstrakt de huid in een rap tempo met als gevolge een direct zichtbaar resultaat!

2. Huidverbetering

De Cryo spray zetten we ook in bij huidklachten zoals Rosacea, Seborrhoïsch eczeem, Psoriasis, Acne, Eczeem, ontstoken huid, Erythema nodosum, Cellulite, kortom een huid die uit balans is. De kou die ontstaat op de huid verminderd ontstekingen en jeuk, dood bacteriën, virussen en de huidmijt Demodex die ze vaak terug vinden op de huid met Rosacea. De huid wordt beter doorbloed en het zuurstof gehalte in de huid neemt toe.U zult merken dat de huid binnen enkele dagen na de behandeling al duidelijk verbeterd.

3. Pijnstillend en Ontstekingsremmend effect

 1. Het positieve effect van Cryotherapie is de pijnstillende werking. De meeste cliënten ervaren 1 dag na de behandeling al voor minimaal 70% minder pijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan sport blessure,overbelasting, gewricht klachten. Soms is er ook een 2de of derde behandeling nodig.
 2. Een tweede positief effect is dat door de normalisatie van de lichaamsfuncties, de inflammatie (ontsteking) gevoeligheid in het lichaam wordt teruggebracht tot normale waarden. De cryotherapie is daarom ook zeer goed in te zetten bij Erythema nodosum, artrose en fybromyalogie.

Tarieven Cryo T-duo

Gelaat 35,00 per sessie

Lichaam 55,00 per sessie

Wat is (lokale) cryotherapie?

Lokale cryotherapie is een behandelvorm waarbij de huid lokaal in zeer korte tijd met enorm koude temperaturen wordt afgekoeld met als doel een bepaald effect te bewerkstelligen in het huidbeeld.

Bij  Huidpraktijk Limburg wordt deze lokale cryotherapie uitgevoerd met behulp van de Cryo-t duo, een veilig spray apparaat dat, met een temperatuur van -78/-170C de huid in luttele seconden koelt. Het gevolg hiervan is dat de huid een enorme detox (ontgifting) ondergaat en meteen zichtbaar verbetert en verstrakt.

Om dit effect te laten aanhouden wordt in kuur verband de huid 3-5 keer per week behandeld met zogenaamde reminder treatments, waarmee de hersenen een koudeshock – impuls krijgen en de huidcelfuncties gereset worden. Als het gewenste resultaat bereikt is, wordt 1 maandelijkse onderhoudsbehandeling geadviseerd.

 

Nog even alles op een rijtje wat u allemaal van de cryotherapie kunt verwachten

 • Verstevigen van de huid
 • Liften en verstrakken van het gelaat
 • Verstrakken van de kaaklijn
 • Verbetering van gezichtscontouren
 • Verminderen van hamsterwangen
 • Verminderen van rimpels op de wangen
 • Stimuleren van collageenproductie
 • Verminderen van vochtophopingen in het gezicht
 • Verminderen van Acne en Rosacea
 • Verminderen van roodheid
 • Verminderen van ontstekingen in het gezicht
 • Snel resultaat zelfs al na 1 behandeling