Skinmaster titel

Skinmaster titel

Exclusief in Parkstad

Skinmaster titel

Onze Skinmaster titel hebben wij in 2007 behaald. Als SkinMaster ben ik een ervaren huidspecialiste die zich specifiek gespecialiseerd heeft in anti-aging en huidverjongingsmethodieken en cellulaire technieken.

Door de kennis die ik voor het in de praktijk brengen van deze technieken nodig heb, ben ik uiterst bekwaam in elke vorm van huidverbetering.

SkinMaster onderscheidt mij van de reguliere schoonheidsspecialist/huidtherapeute doordat ik mijn inzicht niet beperk tot het behandelprogramma wat hij of zij in eigen praktijk voert, maar deze zich uitstrekt tot totaalkennis van alle behandelingsmogelijkheden en hun onderlinge interactie.

Een SkinMaster is in staat deze behandelingsmogelijkheden op de meest effectieve manier en in de juiste synergetische volgorde in te zetten. Dit alles resulteert in een behandelplan dat maximaal resultaat, ook qua financiële haalbaarheid overzichtelijk weet te combineren.

Een SkinMaster heeft kennis van alle in de schoonheidsbranche aangeboden manuele, instrumentele of apparatieve behandeltechnieken en weet ze in te delen in hun bereik (faciliterend, aanjagend dan wel opruimend).

Een SkinMaster houd zich aan de “SkinMastercode” van respect en uit zich nooit op een negatieve of minderwaardige manier over willekeurig welk merk, leverancier, collega, of cliënt. Ik werk uitsluitend vanuit vakkennis, positieviteit en liefde voor het vak en de medemens.

Een SkinMaster houd  haar vermelding op de SkinMaster website als zijnde up to date door het jaarlijks onderhouden van haar kennis door zelfstudie en door aanwezigheid op de SkinMaster congresdagen.