Wij bieden DASplasma en cold laser bij het behandelen van wallen of overtollige huid rondom de ogen

Een DAS-plasma liftbehandeling

De DAS is geschikt voor lifting van oogleden, rimpelvervaging, huid verstrakking, actieve acne, littekens en diverse huid oneffenheden.

Het succes van DAS-Plasma wordt onderstreept door de
snel zichtbare en overtuigende resultaten.

DAS-plasma gebruikt het concept van gasionisatie (lucht) als een geleider voor de plasma vonk. Wanneer de vonk het oppervlak van de huid bereikt sublimeert de DAS-plasma vonk de oppervlakkige huidlagen zonder grote thermische verwondingen te veroorzaken.

DAS-plasma werkt op basis van gepatenteerde gelijkstroom plasma energie.

Het apparaat maakt gebruik van lange-golfradiofrequentie die gemoduleerd plasma genereert. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. 

Voor meer informatie of een afspraak:

Huidpraktijk Limburg
Hoogstraat 145
6373 HR Landgraaf

045-528 66 66 Mobiel 0644386598
info@huidpraktijklimburg.nl

Coldlaser

Cold laser

Lifting zonder chirurgie

De PascaudLite laser wordt ook wel een Niet Invasieve Laser genoemd (NIL). Dit betekent dat de behandeling 100% verbeterd. Het resultaat is een strakkere en stevigere huid. Een kuur van tien behandelingen zorgt voor zeer lang aanhoudende resultaten. Zelfs na één behandeling is er al duidelijke verbetering zichtbaar. Je ziet het niet, je voelt het niet maar het werkt des te beter… Het is wonderlicht!

Toepassingen

 

•    Lifting van het gezicht of lichaam
•    Vochtwallen onder de ogen
•    Vochtophoping gezicht (lymfedrainage)
•    Verzachten van littekens
•    Acne
•    Nabehandeling van peelings
•    Voor- en nabehandeling van chirurgische ingrepen

Een onderooglidcorrectie met een plasma behandeling laat de rimpels en wallen onder je ogen verdwijnen. De huid wordt dikker en steviger. Bij de bovenooglidcorrectie wordt altijd vooraf gekeken of je geschikt bent voor de DAS plasma of dat het beter is om operatief te behandelen. Als de DAS plasma geschikt is voor de bovenoogleden dan ook hier zal er een mooie natuurlijke lifting ontstaan. Het resultaat hiervan is dat je er veel jonger uitziet zonder operatie.  Als er een vet overschot in de huid van het boven of wel onderooglid aanwezig is dan kan dat uiteraard niet verwijderd worden met de Plasma Soft Surgery Lift methode.

Ooglift en of wallen behandeling met cold laser

Cold laser of Pascaudlite

De PascaudLite laser is bedoeld voor het liften van het gezicht, het verstrakken van de oogcontouren en de behandeling van vochtwallen onder de ogen.

De behandeling geeft direct bijzondere resultaten. De PascaudLite laser is een niet-invasieve laser techniek, ook wel koudlaser genoemd. Deze vorm van fototherapie is pijnloos, veilig en zorgt voor een beter functioneren van cellen.

Deze laser is ook heel geschikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen. Een éénmalige behandeling is geschikt als preventie en een kuur van meerdere behandelingen zorgt voor lang aanhoudende resultaten. De golflengte van het licht (infraroodgebied 905nm) is voor het menselijk oog niet zichtbaar.

Ooglift met Cold laser

De Pascaudlite is voor het hele gelaat in te zetten. 

Wil je alleen een ooglift of vocht wallen behandeling dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Tarieven vind je onder Body en face