Behandeling wallen

Een behandeling wallen kan op verschillende manieren gedaan worden.

Een DAS-plasma liftbehandeling

De DAS is geschikt voor lifting van oogleden, rimpelvervaging, huid verstrakking, actieve acne, littekens en diverse huid oneffenheden.

Het succes van DAS-Plasma wordt onderstreept door de
snel zichtbare en overtuigende resultaten.

DAS-plasma gebruikt het concept van gasionisatie (lucht) als een geleider voor de plasma vonk. Wanneer de vonk het oppervlak van de huid bereikt sublimeert de DAS-plasma vonk de oppervlakkige huidlagen zonder grote thermische verwondingen te veroorzaken.

DAS-plasma werkt op basis van gepatenteerde gelijkstroom plasma energie.

Het apparaat maakt gebruik van lange-golfradiofrequentie die gemoduleerd plasma genereert. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. 

Ooglidcorrectie Chirurgisch

Vooraf aan de behandeling zullen de oogleden worden schoongemaakt en afgetekend met inkt. Om littekens zoveel mogelijk te beperken, worden de snijlijntjes in de oog plooien getekend. De oogleden worden plaatselijk verdoofd die u na uitwerking niet meer voelt. Met een elektrische mes zal het overschot aan huid en spier worden verwijderd met eventueel een te veel aan vetweefsel. Na de ingreep zal de huid worden dicht gehecht. Een bovenooglidcorrectie kan tussen de 30 en 45 minuten duren.

Filler

1. Behandeling wallen en herstel van volume onder de ogen met een filler:
Met behulp van een canule (heeft een ronde kop waardoor er minimale schade is aan de huid en bloedvaatjes) wordt het volumeverlies herstelt. Met lokale verdoving voelt u praktisch niets van de behandeling. Het effect is direct zichtbaar en houdt gemiddeld wel 9-15 maanden aan. Onze fillers zijn veilig en het effect is volledig omkeerbaar.

RRS eyes

2. Behandeling wallen en donkere kringen : RRS eyes
Door een serie van micro-injecties onder de ogen wordt een mix van hyaluronzuur en biorevitaliserende stoffen in de huid gebracht. Deze werkzame stoffen drijven vocht af, ontkleuren donker kringen en zorgen voor verjonging van de huid onder de ogen.
Kuur: 4 behandelingen (ca. 20 minuten) waarvan de eerste 2 elke week en de laatste 2 om de week. Het effect van de kuur kan worden versterkt met een activerende oogcrème die u zelf thuis aanbrengt.

Fijne rimpels onder de ogen en donkere kringen en dikke wallen zorgen voor een vermoeide blik. RRS HA EYES is een injectable/mesotherapie die speciaal is samengesteld voor de verouderde huid en vocht wallen rondom de ogen. Het verbetert de oppervlakkige rimpels, donkere kringen rondom de ogen en vocht wallen waardoor u frissere oog contouren krijgt. Het hyaluronzuur op rimpels wordt versterkt door de toegevoegde vitaminen, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen.