Permanent Make-up

Permanente Make-up is een techniek waarbij met een flinterdunne naald pigment vlak onder de opperhuid wordt ingezet.

PMU is de manier om de wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, waar je ook bent of wat je doet. Perfect in het zwembad, de zee, in de sauna, tijdens vakantie, of je nu lacht of huilt van geluk, uw make-up blijft altijd perfect zitten

Anders dan bij tatoeage

Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang blijft, wordt PMU langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 tot 5 jaar mooi. Geleidelijk vervaagt de pigmentatie, na verloop van tijd komt de cliënt terug voor een retouche, om de pigmentatie” op te frissen”.

Veiligheid

De pigmenten waar wij mee werken zijn veilig en betrouwbaar. De kleurstoffen staan onder periodieke controle van de Keuringsdienst van waren. Als enige in de markt kunnen deze pigmenten, indien nodig, bij wenkbrauwen en lippen volledig worden verwijderd met een laserbehandeling.

De pigmentatie wordt uitgevoerd met een speciale PMU – pen. Op deze pen wordt een naaldmodule vast geklikt. De module bevat een scherpe naald. Deze naald penetreert de huid met een snelheid van meer dan 100 keer per minuut. Er wordt uitsluitend met disposabel naalden gewerkt.

PMU Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u geen wenkbrauwen heeft, kunnen we met de ecuri methode haartje voor haartje uw wenkbrauwen weer opgebouwd worden. als u een stukje uit uw wenkbrauwen mist, kan dit “nagenoeg”onzichtbaar worden hersteld.

De specialist maakt geen gekleurde blokken maar creëert mooie natuurlijke wenkbrauwen

"Wake up & don't make up."

 

Permanent Make-up

Permanent mooi, blijvend tevreden.

Lipliners

Deze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken. U moet dan niet alleen denken aan een lijntje rond de mond. De Ecuri Methode is juist gericht om de mond nagenoeg onzichtbaar haar jeugdige volume terug te geven. Met de Ecuri Methode kan ook de hele lippen worden ingekleurd

PMU Eyeliners

permanent Make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Met de Ecuri Methode kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdigere uitstraling geven. Eventueel kan er een highlighter of of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd. Voor lensdragers is Permanente make-up een uitkomst!

PMU oogschaduw en Brows (na 3 maanden)

 

10 voordelen van Ecuri Permanent Make-up

 1. Pigmenten zijn kleurvast. Bruin wordt gegarandeerd niet rood of grijs.
 2. Ecuri-eyeliners staan bekend om hun krachtige en kleurvaste tinten.
 3. De meeste Ecuri-Pigmenten zijn verwijderbaar.
 4. Unieke Hairstroketechniek met mesjes voor levensechte wenkbrauwen.
 5. Minimaliseren van littekens met de unieke Ecuri Fractional-techniek.
 6. De huidontsieringen worden niet gecamoufleerd, maar verwijderd.
 7. Zelfs verheven littekens verdwijnen.
 8. Rimpels opvullen met hyaluronzuur. In plaats van kleurstof wordt een veilig vulmiddel ingebracht.
 9. De meest geavanceerde apparatuur ter wereld, waarop als enige ook de Ecuri meso-gun en laserpen aangesloten kunnen worden.
 10. Terug groeien van eigen haar door middel van stamceltechniek.

Voor wij starten met de behandeling

Wij beginnen eerst altijd met een intake gesprek. Tijdens het gesprek bespreken wij uw wensen en mogelijkheden. Ook bespreken we de vorm en de kleur van het pigment welke het beste bij u past.

Daarna tekenen wij de vorm op de huid en wanneer u tevreden bent over de vorm en de kleur, dan beginnen wij met de behandeling.

Na de behandeling is de kleur meestal iets donkerder dan gewenst. De kleur van het pigment zal na een aantal dagen lichter worden, volgens het eindresultaat zoals dat samen met u is besproken. Het kan tevens voorkomen dat er kleine korstjes/schilfers na de behandeling ontstaan. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, het hoort bij het herstelproces van de huid.

Na 4-8 weken vindt de tweede behandeling plaats (deze behandeling is gratis). Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur.

Permanent Make-up vereist kunde en uiterste precisie.

Onze Ecuri Permanent Make-up specialiste is uitgebreid opgeleid en werkt met de veilige pigmenten. Voor iedere behandeling wordt er een nieuwe, steriele naaldmodule gebruikt. De naald is zo verpakt dat hij uit de module komt als de pigmentatie daadwerkelijk start. Voor de behandeling dient u een gezondheidsverklaring in te vullen.

Mocht u erg gevoelig zijn dan kunt u bij uw huisarts Emla crème vragen. Deze crème heeft een verdovende werking.

Na de behandeling dient u voorzichtig met de pigmentatie om te gaan. de Pigmentatie heeft een mooie vorm en een prachtige kleur maar het is ook een lichte schaafwond. Net als elke andere schaafwond geneest deze het snelst in de open lucht. Water, crème of andere zaken vertragen het genezingsproces en verminderen het uiteindelijke resultaat.

Na de permanent Make-up behandeling:

 • Pigmentatie 48 uur droog houden.
 • Geen Make up aanbrengen op en rond de pigmentatie.
 • De huid op en rond de pmu niet reinigen.
 • De eerste 5 dagen geen zwembad, sauna of zonnebank.
 • U mag 2 uur na de pigmentatie de meegegeven nabehandelingscrème aanbrengen. dit  mag 3x per dag.

GGD keuring

Huidpraktijk Limburg is GGD gekeurd voor permanente make-up. Hiermee bent u gegarandeerd dat we aan alle hygiëne eisen en voorwaarden voldoen voor het aanbrengen van een veilige PMU.

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

KWALITEITSKENMERKEN

 • Bij de uitvoering van de behandelingen wordt er gewerkt volgens de richtlijnen van de GGD.
 • De pigmenten zijn zorgvuldig gekozen en van top kwaliteit. De kleuren zijn natuurlijk en de pigmenten zijn niet-allergeen.
 • Door het gebruik van effectieve topische verdovingscrème spelen pijn, zwelling en ongemakken een mindere rol en zijn de behandelingen zeer goed te ondergaan.
 • Tanja begrijpt hoe symmetrie van gelaatstrekken meer definitie aan uw gezicht geeft. Ze heeft een goede kennis van de complexe kleurtherapie, is een specialiste in het mengen van kleur, waardoor ze met grote precisie de gewenste tint voor de klant weet te creëren. Elke klant krijgt hierdoor een meer jeugdige en natuurlijke uitstraling.
 • De schoonheid van uw gezicht is zeer belangrijk en wij zijn gespecialiseerd in het corrigeren van onbevredigend werk door onkundige PMU specialisten.
 • Tijdens de intake bespreken we de wensen en maken we een schets van het gewenste resultaat. Vooraf wordt het model wenkbrauw, eyeliner of lippen met een wegwerpstiftje voorgetekend.
 • Als u de wenkbrauwen epileert of harst dient dat minstens 3 dagen vooraf aan de geplande behandeling te zijn gedaan.
 • Heeft u super gevoelige ogen, bent u snel allergisch of heeft u oogklachten dat is het zinvol om dat vooraf te melden.
 • Het beste kunt u geen contactlenzen dragen als u voor behandeling komt.
 • Gebruik geen vette make-up remover of minerale olie voor de behandeling.
 • Vermijd directe douche water op het behandelde gebied na de ingreep.

CONTRA INDICATIES

Er zijn situaties waarbij permanent make-up wordt afgeraden. In de volgende situaties is het belangrijk om eerst te overleggen met de arts voordat u een behandeling ondergaat:

 • diabetes
 • hemofilie
 • chronische huidziekte
 • contactallergie
 • immuunstoornis
 • hart- en vaatafwijkingen
 • bij het gebruik van antistollingsmiddelen
 • op plaatsen waar plastische chirurgie of radiotherapie is ondergaan
 • op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritatie op het lichaam voordoen

Denkt u dat u een andere aandoening heeft waarbij zich mogelijk problemen kunnen voordoen tijdens de behandeling, of twijfelt u, neem dan rustig contact op.

Permanente make-up