Volg ons op social media facebook

PERMANENT MAKE-UP VERWIJDEREN MET REMOVY

Removy Solution is speciaal door Ecuri Cosmetics ontwikkeld om correcties te kunnen uitvoeren bij Permanent Make-up. Met dit product kan ongewenste geplaatste pigmentatie tot een uur na de behandeling worden verwijderd.

Removy Solution wordt met een Microbrush aangebracht. De ongewenste pigmentatie kleurt wit en trekt door de gel uit de huid. Removy Solution is alleen verkrijgbaar bij Ecuri Cosmetics en is bedoeld voor correcties van maximaal één vierkante centimeter.

Bestaande Permanent Make-up verwijder je met Soft Brow Removy. Dit product kan met een Permanent Make-up apparaat worden ingebracht in de ongewenste pigmentatie. Hiervoor wordt een 5-point naald gebruikt. Soft Brow Removy verwijdert 50 procent van de pigmentatie in één keer.

 

Bent u zelf niet tevreden met uw permanent make-up en wilt u bijvoorbeeld van uw brow of eyeliner pigmentatie af, dan bent u bij Huidpraktijk Limburg op het juiste adres.

Zonder gevaar voor uw huid of ogen kan hij uw pigmentatie verwijderen. U hoeft ook niet bang te zijn voor littekens of complicaties. U bent in goede, kundige handen.

U wordt er heel blij en gelukkig van. Velen hebben dit al ervaren.

removalvoorennattattooeraserremovalvoorennawenkbrauw

removalvoorennawenkbrauwb

 

removalvoorennatattooophals

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.

 

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 06 40 14 39 37 Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 21:00 (alleen Whats-app)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

Whats-app 06 40143937 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

 

Online boeking!

 

 

 

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidinstituut in Parkstad uw QMS Medicosmetics huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 

 

 

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail