Endolift

Wat is endolift

De ENDOLIFT® met LASEmaR® 1500 is een snelle en efficiënte laser voor vetverwijdering, huidverstrakking en contouring van het gezicht of het lichaam. Het belangrijkste kenmerk van de Endolift® behandeling is de mogelijkheid de onderhuidse structuren waarmee de laservezel in contact komt tot een hoge temperatuur opgewarmd worden. Hierdoor kunnen eventuele vetkwabben gedeeltelijk worden opgelost, de bloedvaten coaguleren, de vezelweefsels trekken zich terug en modelleert. Het is een minimaal invasieve behandeling doordat met optische laservezels van de orde van microns, dus bijzonder klein, direct onder de huid worden ingebracht zonder sneden of incisies.

Welke gebieden

Het kan ingezet worden op verschillende gebieden:

Gezicht, nek, wangen, buik, binnenkant dijen, heupen, billen, knieën, armen

Fibrotische huid die is veranderd door veroudering of een operatie zoals de klassieke liposuctie

Resultaat, bijwerkingen en nazorg endolift

De gemiddelde hersteltijd van een Endolift behandeling is een week. Je kunt de hersteltijd vergelijken met het herstel na een filler behandeling.

Na de behandeling heb je direct al een licht resultaat, maar het definitieve resultaat is pas na weken / maanden zichtbaar, dit is per persoon verschillend. Je lichaam gaat na de behandeling namelijk nieuwe cellen zoals elastine en collageen aanmaken waardoor het resultaat groter wordt. (geduldig zijn aub)

Nazorg dagelijks (Zonodig)  met onze Linda.

Hoe voelt de Endolift behandeling?

Vaak wordt de behandeling als niet pijnlijk ervaren, dit ligt echter aan je eigen pijn grens. Vaak wordt het gevoel van warmte ervaren in plaats van pijn. Indien gewenst kan ervoor gekozen worden om verdoving vooraf te gebruiken zodat je zo min mogelijk van de behandeling zal voelen

Wilt u meer weten over de endolift en of de behandeling voor u geschikt is?

Dan raden wij aan om eerst een consult te boeken bij onze medisch specialisten. 

Deze behandeling is niet online te boeken alleen op afspraak