Plasma liftbehandeling

Plasma liftbehandeling

geplaatst in: blog, Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook

 

 

DAS-plasma liftbehandeling is een nieuwe en veilige technologie voor professionele cosmetische behandelingen en een alternatief voor niet chirurgische ingrepen.


Een DAS-plasma liftbehandeling is geschikt voor lifting van oogleden, rimpelvervaging, huid verstrakking, actieve acne, littekens en diverse huid oneffenheden.

 

 

DAS-plasma liftbehandeling

De DAS is een cosmetisch/medisch  behandelapparaat, ontwikkeld en geproduceerd in Italië, en werkt op basis van plasma.
Deze nieuwe en volledig veilige behandelmethode is uitermate geschikt voor het behandelen en verwijderen van esthetische en dermatologische huidindicaties.

DAS-plasma zorgt voor een verstrakkend, liftend en verjongend effect. Een of meerdere behandelingen geven direct zichtbare resultaten en hebben tegelijkertijd een positief effect op lange termijn. Een DAS-plasma behandeling zorgt indirect namelijk ook voor stimulatie in de diepere huidlagen en bevordert de aanmaak van collageen en elastieke vezels.

DAS-plasma maakt gebruik van een laag voor laag-techniek en behandelt alleen het huidoppervlak, zonder snijden!

Doordat een DAS-plasma behandeling de huid niet doorboort is een DAS-plasma behandeling een uitstekend alternatief voor diverse minimaal invasieve chirurgische ingrepen zoals:

 • ooglidlifting

 • rimpelvervaging

 • kraaienpootjes

 • verwijdering overtollige huid

 • huidverstrakking

 • vermindering van lijntjes rondom de mond en
  op de bovenlip

 • behandeling van actieve acne

 • verwijdering van huidoneffenheden als fibromen,

 • angiomen, pigmentvlekken, 
  ouderdomswratten, striae, etc.

 

Werking

DAS-plasma gebruikt het concept van gasionisatie (lucht) als een geleider voor de plasma vonk. Wanneer de vonk het oppervlak van de huid bereikt sublimeert de DAS-plasma vonk de oppervlakkige huidlagen zonder grote thermische verwondingen te veroorzaken.

DAS-plasma werkt op basis van gepatenteerde gelijkstroom plasma energie.

Het apparaat maakt gebruik van lange-golfradiofrequentie die gemoduleerd plasma genereert. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. 

 • Huidvezels trekken direct samen

 • Liftend effect zonder diepe en agressieve werking op de huid

 • Onmiddellijke sublimatie van de weefsels

 • Nagenoeg geen thermische schade

 • Laag voor laag-techniek waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. 

 • Sublimatie tot een diepte van minder dan 1mm

Resultaten D.A.S. Plasma

Een DAS-plasma behandeling geeft bij veel indicaties een direct zichtbaar effect. Voor sommige indicaties als ooglidlifting en rimpelvervaging zijn er mogelijk meerdere sessies nodig om het optimale resultaat te behalen. 

Naast het direct liftende, verstrakkende en huidverbeterende effect zorgt de plasmamethode tegelijkertijd voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen- en elastine vezels en geeft de huid opnieuw stevigheid en volume.
Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is per persoon verschillend.
Hoeveel behandelingen en nodig zijn hangt af van de mate van overtollige huid en de behandelindicatie.

Behandeling

Bij het behandelen met plasma worden gevoelige delen als oogleden, bovenlip en kraaienpootjes plaatselijk verdoofd met een verdovingscrème.
De verdovingscrème wordt 30 tot 45 minuten voor 
aanvangaangebracht. De verdovingscrème zorgt ervoor dat een behandeling nagenoeg pijnloos aanvoelt.

 

Zijn DAS liftbehandelingen pijnlijk?

De behandeling kan als gevoelig worden ervaren. Bij het behandelen zal er een verdovende crème (emla zalf verkrijgbaar bij uw huisarts) aangebracht worden ongeveer 20 minuten voordat de behandeling begint.

 

Hersteltijd

Na een DAS-plasma behandeling kan er lichte to matige zwelling ontstaan (metname bij de oogleden). Ook kan de huid tijdelijk gevoelig zijn en roodheid vertonen. Deze symptomen verdwijnen gemiddeld met 2 tot 3 dagen. Belangrijk is het het nazorg-protocol zorgvuldig op gevolgen om mogelijke bijeffecten te verminderen.

Op het behandelgebied verschijnen kleine korstjes. Deze korstjes verdwijnen na 5 tot 7 dagen. Belangrijk is dat de korstjes er vanzelf afvallen.
Om het behandelgebied te camoufleren kan speciale foundation worden aangebracht, bij voorbeeld 
Oxygenetixmet Aloë Vera dat de huid sneller helpt te herstellen. Ook zit er een SPF zonbeschermingfactor 30 in. 

 

Alhydran littekencreme, houdt uw huid rustig en gehydrateerd tijdens het genezingsproces.

ALHYDRAN is een vochtregulerende crème die diep in de huid trekt en zorgt dat de huid van binnenuit wordt hersteld. ALHYDRAN bestaat voor het grootste deel uit Aloë Vera, daarnaast bevat ALHYDRAN jojoba-olie, vitamine E, vitamine C en natuurlijke oliën.

De combinatie van Aloë Vera en hoogwaardige natuurlijk oliën zorgen voor:

 • Verlichting van jeuk en pijn
 • Minder roodheid
 • Minder littekens
 • Versoepeling van de huid

Alhydran crème te bestellen? klik hier

 

Contra-indicaties

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Gebruik van antibiotica gedurende de laatste maand
 • Gebruik van Roaccutane gedurende de laatste 3 maanden
 • Nog niet genezen (huid)tumoren
 • Actieve acne
 • Metalen implantaten in het behandelgebied
 • Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Een meer dan licht getinte huid

Consult:

Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Boek dan een gratis en vrijblijvend consult in ons online systeem

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0644 386 598 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

 

Whats-app 0644 386 598(LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Behandelingen alleen op afspraak

 

 

Reservaties

Indien u verhinderd bent om naar uw afspraak te komen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren, anders zijn wij genoodzaakt om 50% van het bedrag in rekening te brengen. Indien u niet komt opdagen, dan dient u het hele volledige bedrag te betalen.

Betaalmethoden

Wij beschikken over een pinautomaat, U kan uiteraard ook contant betalen. Indien u dit wenst, stellen wij graag een factuur voor u op.

WiFi

U kan gratis op ons WiFi-netwerk, u hoeft enkel het wachtwoord te vragen aan de balie.

Annulerings voorwaarden 

Een afspraak verzetten of afzeggen kan altijd een keer voorkomen. Jammer genoeg gebeurt het te vaak dat afspraken te laat gecanceld worden.
Onze aanpak kan enkel efficiënt werken als de gemaakte afspraken nageleefd worden. Het annuleren van een afspraak stuurt niet alleen uw eigen programma in de war, maar belet ons ook om andere klanten de service te garanderen waarvoor zij ons in vertrouwen nemen.
Indien u niet 24 uur van tevoren uw afspraak annuleert, brengen wij 50% van de behandelkosten in rekening. U kunt er ook voor zorgen dat een vervangend persoon uw behandeling op hetzelfde tijdstip overneemt.

Wij vertrouwen op uw begrip.

 

Pro skin esthetician, skinmaster, anbos, vereniging huidtherapeuten

ggd-keuring-

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail