Micro-Meso injectie

Micro-Meso injectie

geplaatst in: Minder rimpels | 0
Volg ons op social media facebook

Wat is Micro-Meso injectie

 

Met Micro-Meso injectie  worden kleine hoeveelheden werkzame stoffen zoals  Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines, met een naaldje in de huid gebracht.

Met Micro-Meso S.I.T. maak je gebruik van een naald die geplaatst is in een houder. Met deze techniek kun je nooit te diep injecteren en kom je altijd in de juiste huidlaag terecht. Hierdoor kunnen we veilig en verantwoord de werkzame stoffen in de huid (dermis) inbrengen.

De vloeistoffen verspreiden zich  in de dermis en gaan verder hun werking doen om de huid te revitaliseren en te regenereren.

De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid verbetert en je huid er dus gezonder eruit gaat zien.

Dit alles leidt tot een verbeterde weefselspanning, stevigheid en teint van de huid

 

 

Het Meso product

Bij de micro-Meso injectie werken wij met het product Peptidyal 115
Peptidyal 115 is een steriel cosmetisch product dat extreem goed is voor hydratatie en de biorestructurering van de huid die uitgedroogd en beschadigd is door veroudering en blootstelling aan zonlicht. Het is geschikt voor de verjonging van de huid, de behandeling van striae en als aanvulling op intradermale fillers. Het maakt deel uit van het protocol van esthetische herstellende en regeneratieve geneeskunde. Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines in Peptidyal 115 hydrateren en voeden de cellen van het huidweefsel, reactiveren biologisch herstel en weefsel regeneratieve processen.

 

De behandeling

  • De huid wordt eerst goed gereinigd
  • Peeling
  • Micro-Meso injectie

150,00

micro meso oog huidpraktijk limburg

micro meso voorhoofd huidpraktijk limburg

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail