Medicinale zuurstof voor huidherstel

Medicinale zuurstof voor huidherstel

geplaatst in: Huidproblemen, Minder rimpels | 0
Volg ons op social media facebook

zuurstof therapie, qmsmedicosmetics, parkstad, toekomst voor uw huid

Medicinale zuurstof voor huidherstel en cel vernieuwing

 Zonder zuurstof is leven onmogelijk. Door de lucht die we inademen, komt zuurstof ons lichaam binnen. De huid, ons grootste orgaan, zorgt ook voor de opname van zuurstof. Naarmate je ouder wordt neemt je huid steeds minder makkelijk zuurstof op en veroudert de huid. Vanaf je 40levensjaar stroom er zelfs een kwart minder zuurstof door je huid. Tel daarbij de vervuilde lucht op en je huid snakt naar gezonde lucht.

 

Wat gebeurt er bij een zuurstofbehandeling?

Je huid krijgt 98% zuivere zuurstof toegediend. Medische zuurstof, die in combinatie met Craith lab collageen tot diep in de huid doordringt. Je huid krijgt een ware oppepper. Een betere doorbloeding, een verhoogde weerstand van de huid en ook wondgenezing verloopt sneller.

 

Huidconditie

 • Alle huiden
 • Vermoeide en grauwe huiden
 • Acne huiden
 • Gestreste huiden
 • Vochtarme huiden

 

Wat gebeurt er met de huid na een zuurstofbehandeling

 • Optimaliseert de cel functies
 • Verbetert de doorbloeding
 • Geeft een stralend huidbeeld
 • Bevordert de microcirculatie
 • Verhoogt de huidelasticiteit
 • Verbetert de huidvochtigheid
 • De huid ziet er direct voller uit

 

Na de behandeling

Je huid straalt direct na de behandeling en heeft een prachtige glow. De combinatie collageen en zuurstof lift en verstevigt je huid. Bovendien versnel je huidherstel na een cosmetische ingreep of huidbeschadiging.

 

De zuurstof therapie is bij elke behandeling  naar keuze in te zetten. Daarbuiten kunt u ook kiezen voor de prachtige Deynique OX Synergie zuurstof behandeling.

Dit is een compleet treatment samengesteld door de huidexperts van Deynique waarbij de zuurstof is inbegrepen.

 

Consult of behandeling boeken

Wilt u liever eerst informatie over een bepaalde behandeling? Kies dan in het onderstaande menu: INTAKE  Of wilt u gelijk een behandeling? kies dan gelijk uw favoriete behandeling in het onderstaande menu

 

 

Shop hier  online uw  Pascaud skin care

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huidpraktijk Limburg het instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail