Divine Pro Pollogen

Divine Pro Pollogen

Volg ons op social media facebook
Pollogen introduceert een totale aanpak om tekenen van huidveroudering te herstellen
DIVINE PRO is een multi-oplossing dat de meest effectieve gezichtsverjonging biedt inclusief meer huidvolume en huidversteviging.
Het is een comfortabele behandeling met vrijwel geen pijn en minimale hersteltijd.
Een winnende combinatie van klinisch bewezen technologieën: TriFractional™ RF, VoluDerm™ micro-needling, TriPollar® RF en Dynamic Muscle Activation (DMA™).
Multi-dimensionale behandelingen werken samen om de diepe huid, de midden huid en de opperhuid, van binnenuit naar buiten te vernieuwen.

Bij de 1ste behandeling ziet u al duidelijk verstrakking en verbetering, advies is 5 behandelingen.

Bij een kuur van 4 behandelingen de 5de gratis

divine, pollogen

TriFractional RF 

Verjongt de opperhuid. Deze invasieve behandeling creëert microwondjes die het natuurlijke genezingsreactiemechanisme van het lichaam activeert. Oude en beschadigde huidcellen worden verwijderd en het lichaam produceert een nieuwe en gezonde huid.

VoluDerm 

Deze minimaal invasieve behandeling maakt gebruik van ultrafijne micro-naalden, tijdens het toepassen van RadioFrequentie, waardoor de diepe huidlaag aan volume toeneemt. De micro-naaldjes stimuleren de fibroblasten om op natuurlijke wijze de productie van hyaluronzuur, collageen en elastine te verhogen.

TriPollar 

Geeft een direct huid verstrakkend effect en verhoogd de fibroblasten activiteit wat resulteert in een collageen regeneratie met langdurig resultaat.

Dynamic Muscle Activation 

Lift en verstevigd de gezichtsspieren. Verhoogt de lymfedrainage, bloedcirculatie en lymfecirculatie waarmee de huid meer zuurstof krijgt en afvalstoffen kan afvoeren.

 

 

 De Divine Pro is in te zetten voor:

✔️Porie verfijning
✔️Acne litteken vermindering
✔️Volume toename
✔️Vermindering van de rimpels
✔️Huidvernieuwing
✔️Huidversteviging
✔️Verbetering van de gelaatscontouren
✔️Verstrakking van de huid
✔️Structuur verbetering

✔️Egale huidtextuur

 

Wat deze behandeling bijzonder maakt is dat er in alle lagen van de huid gewerkt wordt, van de bovenste huidlaag (opperhuid) tot de onderste lagen van de huid waar de spieren liggen (spierstimulatie)

De natuurlijke productie van hyaluronzuur, nieuw collageen en elastine wordt verhoogd.

Shop hier  online uw  Pascaud skin care

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail