Top 3 populairste behandelingen voor mannen

Top 3 populairste behandelingen voor mannen

 

1. DAS plasma of PlexR behandelingen bij mannen. DAS en Plexr zijn beide plasma behandelingen en ook hetzelfde. Wij hebben beide merken in de praktijk. DAS en PlexR zijn bij ons de meest populaire behandeling voor mannen.De plasma wordt vooral ingezet bij xanthelasma, vetbultjes, wratten, lifting van ogen, huidverstrakking of wallen onder de ogen.

2. Vetbevriezing met Cryo21 voor de buik & lovehandles bij mannen. Deze behandeling is populair bij mannen die liever geen ingreep willen maar toch net dat beetje vet kwijt willen. Zeker als het met sporten niet meer lukt om dat laatste beetje weg te sporten is de cryo21 de perfecte behandeling om de puntjes op de i te zetten.

3. Lipolaser behandeling bij mannen. De lipolaser is zeer populair bij de mannen met borstvorming, buik, lovehandels of kaaklijn. Deze behandeling wordt dan ook uitgevoerd door Drs Babak Mahdavian Delavary in de clinic.

Tijdens een consult krijg je meer informatie over behandelingen en kijken we samen met jou welke behandeling voor het beste resultaat zal zorgen.

#lipolaser #cryo21 #vetcelbevriezing #wratten #vetbultjes #PlexR #DASplasma #xanthelasma