Spraytanning

Iedereen voelt zich beter met een beetje kleur, maar we zijn ons ook bewust van de gevaren door uw huid bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Denk aan vroegtijdige huidveroudering, pigmentverkleuringen, couperose, uitdroging of zelfs huidkanker. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi bruine teint bestaan.

De perfecte oplossing voor een mooi egaal gebruinde huid is Spray Tanning!
Het werkt heel gemakkelijk,
Een heerlijk geurende spray, een exclusieve bronzer en de natuurlijke en veilige tanning component DHA, die handmatig over het lichaam wordt verneveld met tanning apparatuur.

Het resultaat is na de behandeling direct zichtbaar!

Spray Tanning is een gezonde manier om in slechts 15 minuten een mooie gezonde egale bruine teint te krijgen.

 

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Met behulp van een speciaal apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. U krijgt direct een egaal bruine huid!

Hoe bruin u wordt is afhankelijk van het percentage DHA dat er op uw huid wordt verneveld en uw huidtype. Hoe beter de lotion kan penetreren in de hoornlaag, hoe bruiner u wordt. De kleur van de lotion wordt in overleg met u bepaald. Het mooiste is een natuurlijk resultaat dat past bij uw huidtype.

Hoe lang blijft de kleur behouden?

Afhankelijk van uw huidtype en uw huidverzorging blijft de kleur ongeveer 7 tot 10 dagen behouden. Wanneer je deze goed verzorgt!

Dit kun je doen door het gebruiken van onze speciale op spraytan afgestemde verzorgings producten die ervoor zorgen dat je kleur langer mooi en bruin blijft. 

 

Krijg ik geen vlekken? of word ik oranje?
De tanning vloeistoffen die tegenwoordig op de markt zijn, hebben een uitstekende kwaliteit. Er zijn verschillende bruintinten en looks om precies de juiste kleur op jouw huid af te stemmen

Dus als je liever, een subtiel ‘Sun Kissed’ effect wil, kan dat ook!

Vraag naar de mogelijkheden en benoem het effect dat je wilt bereiken.De lotion wordt dun en regelmatig aangebracht, u krijgt dus geen vlekken. Wij adviseren u, geen alcoholhoudende producten aan te brengen na de behandeling, let op met gezichtsreinigers!

Als de juiste kleur en de juiste sterkte DHA wordt aangebracht op uw huid, wordt u zeker niet oranje.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@huidpraktijklimburg.nl