Collageen booster

Collageen booster

Volg ons op social media facebook

Collageenbooster voor een stevige egale huid en minder rimpels

 

CollageenBooster

Het geheim van een jong en fris uiterlijk is het collageengehalte in de huid. Naarmate we ouder worden verdwijnt dit collageen. In het 1ste jaar na de overgang verliest een huid tot wel 30% van het collageen. Is er eenmaal minder collageen, dan is je huid minder in staat vocht te binden en zal je huid uiteindelijk vocht verliezen. De huid wordt dan slapper, dunner, valer en rimpels/lijntjes worden dieper.

 

De Collageen Booster is een medisch gecertificeerd apparaat met het vermogen om sneller en meer huidcollageen aan te maken dan alle andere vergelijkbare tot nu toe bekende lichtapparatuur. Dit gebeurt op een uiterst natuurlijke en non-agressieve manier. Wegens een snelle, intensieve en vooral veilige werking, mede door de geavanceerde waterfilter techniek, is dit apparaat absoluut uniek in de wereld.

 

Hoe werkt de CollageenBooster?

Collageen Booster licht is een combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht. Het herstellende licht van de Collageen Booster wordt opgenomen door alle cellen in de diverse huidlagen.

Licht en warmte van de stralen zorgen ervoor dat zowel de stofwisseling van de huid als ook de collageencellen een enorme impuls krijgen. Deze cellen maken vervolgens in versneld tempo collageen en elastine aan.

De huid krijgt een verbeterde structuur, meer volume en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Regelmatig terugkomen voor een behandeling kan het huidverouderingsproces blijvend vertragen.

Naast een snelle collageeninductie (dankzij een hoge lichtconcentratie en bijzonder goede lichtabsorptie ) levert de Collageen Booster ook bio-stimulatieve effecten op in de huid.

Met name:

 • Een grondige verhoging van bloedsomloop en herstel van bloedvaten
 • De verhoging van het cellulaire ATP (energie),
 • De vermindering en neutralisering van excessieve oxidatie ( vrije radicalen),
 • Het herstellend – en preventief beschermend vermogen van de cellulaire DNA.
 • Het bevorderen van celgroei en cel vernieuwing.

Dit alles resulteert, naast een ZEER HOGE HUIDCOLLAGEEN/ELASTINE SPIEGEL, in een STERK EN ZICHTBAAR VERBETERDE HUID CONDITIE.  

De door de Collageen Booster behaalde resultaten hebben zich in diverse medische en klinische onderzoeken bewezen.

 

De behandeling

De Collageen Booster is uitermate geschikt bij het verminderen van:

 • Fijne lijntjes
 • Rimpels
 • Oneffenheden
 • De verslapte huid
 • Vroegtijdige huidveroudering
 • De droge huid
 • De grauwe huid
 • Pre-operatieve huidverbetering
 • Acne huid

De behandeling is intens, maar wordt door klanten als aangenaam en ontspannend ervaren. U kunt deze behandeling los boeken, of in combinatie met een behandeling.

 

Collageen booster

1 losse sessie Collageen booster.Duur 30 minuten €45,-
Booster facial behandeling Duur 45 minutenReinigen / fruitzuur peeling / elastine gen booster / collageen booster €79,-
Power facial behandeling Duur 75 minutenReinigen / fruitzuur peeling / bindweefsel massage / elastine gen booster / collageen booster €119,-

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0644386598 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

 

Whats-app 0644386598 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail