Collageen behandelingen met Craith Lab

Collageen behandelingen met Craith Lab

Stimuleren van collageen

Aanvullen en stimuleren van collageen is essentieel voor het behouden van een mooie en gezonde huid.

Met een collageen behandeling stimuleren wij de natuurlijke aanmaak van collageen van binnenuit met de juiste  apparatuur en behandelingen.

Apparatuur zonder de huid te verhitten, doorboren of beschadigen.

Craith lab collageen

Met de producten en behandelingen van Craith lab werken wij op epigenetica en het terug geven van collageen aan de huid. Revolutionaire producten om elke huid te beschermen en gezond te maken en te laten stralen ongeacht de leeftijd & leefstijl.

Het resultaat is boven verwachting!

WAT IS CRAITH LAB?

Een merk geboren uit passie.
De allerlaatste wetenschappelijke studies over Epigenetica wijzen uit dat het milieu niet vriendelijk met onze huid omgaat. In de wereld van cosmetica heeft anti-aging altijd op de eerste plaats gestaan. Dankzij baanbrekende Epigenetische wetenschap ontstond een nieuw hoofdstuk. Een nieuwe manier om schoonheid te bekijken. De wens om dingen anders te benaderen. En te verbeteren.

Epigenetica is de hoofdrolspeler op gebied van anti-aging

De bescherming van de huidbarrière is een absolute must voor Craith lab en dat is terug te vinden in al hun producten.

Om dit te bereiken wordt er gericht op cel communicatie, epigenetica en huidverjonging. Dankzij de epigenetische technologie ontdek je de geheimen om je huid te beschermen tegen negatieve gevolgen van milieu en ouderdom.

Bewezen resultaat

De klinische testen van de CRAITH LAB Collagenen geven al na 30 dagen ongelooflijke resultaten. De huidvochtigheid is met 146% toegenomen, de elasticiteit van de huid met 33% en rimpels en lijntjes zijn met zeker 44% verminderd.