Deynique OX Synergie zuurstof behandeling

Deynique OX Synergie zuurstof behandeling

geplaatst in: blog, Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook

Deynique OX Synergie zuurstof behandeling

 

Heeft uw huid behoefte aan een echte oppepper? Is uw huid futloos of vaal en wilt u een echte exclusieve anti-aging behandeling die ook nog eens zeer ontspannend is? Kies dan voor de Deynique OX Senergie Zuurstof behandeling.

In deze behandeling werken wij met producten op basis van celtherapie die beschikken over de allernieuwste huidtechnieken. Tijdens deze behandeling wordt er onder hoge druk 96% geconcentreerde zuurstof in de huid gespoten door middel van een speciale applicator. Dit zorgt ervoor dat uw huid nieuw leven ingeblazen krijgt en dat uw cellen weer optimaal gaan functioneren.

Het resultaat? Een huid met meer volume, meer energie en een gezonde uitstraling!

Wist u dat zuurstoftherapie ook zeer geschikt is wanneer u last heeft van een moeilijke huid?

Denk hierbij aan: een doffe/grauwe huid, acne of rosacea. Ook voor pigmentatiestoornissen (bijvoorbeeld pigmentvlekken) is zuurstoftherapie uitermate geschikt; evenals bij wondgenezing en littekens. Een behandeling met geconcentreerde zuurstof zal daadwerkelijk een verschil maken.

 

OX Synergie stap voor stap”

 

Energetic cell repare O2

 • SCM massage (bindweefselmassage)
 • Activeren (celvernieuwen)
 • Oxygenation (het toevoeren van zuurstof)
 • Herstellen (verbeteren)

 

 

Het uitgangspunt is een herstelprogramma van 4 opeenvolgende behandelingen binnen 28 dagen. Dit geeft je huidcellen nieuwe energie, een betere conditie en het creëert een fris en dynamisch huidbeeld.

Zuurstof maakt je mooi! Te weinig zuurstof blokkeert de stroom van energie.

Consult of behandeling boeken

Wilt u liever eerst informatie over een bepaalde behandeling? Kies dan in het onderstaande menu: INTAKE  Of wilt u gelijk een behandeling? kies dan gelijk uw favoriete behandeling in het onderstaande menu

 

 

Shop hier  online uw  Pascaud skin care

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huidpraktijk Limburg het instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail