BB glow

BB glow

Volg ons op social media facebook

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd Deze behandeling die helpt littekens als gevolg van acne te herstellen, bevorderd tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.

Een laag Semi-permanente BB serum wordt in de huid gebracht om je een natuurlijk ogende basis te geven die een bepaalde tijd blijft zitten. Deze behandeling zorgt voor dekking om je vlekjes, roodheid en donkere oogcirkels te verbergen.

POSITIEF EFFECT OP

  • Oneven huidskleur
  • Kwetsbare en gevoelige huid
  • Sproeten
  • Verkleuring
  • Hyperpigmentatie
  • Acné vlekken
  • Couperose
  • Ouderdomsvlekken

 

 

BB Glow – Herkomst

BB Glow komt net als BB cream oorspronkelijk uit Azië. In Azië wordt een BB Cream al veel langer gebruikt, al jaren voordat het product naar Europa kwam. Inmiddels wint BB Glow zeer snel aan populariteit! De trend, de hype van dit moment!

BB Glow – Betekenis

BB staat voor Blemish Balm. Een semi permanente crème met een dekking om oneffenheden te verdoezelen maar tegelijkertijd de huid intensief te voeden en te kalmeren. Een onzichtbare foundation die de huid verzorgt, hydrateert, verjongt en beschermt. BB glow wordt veel gebruikt door dames met een acne huid. Normale foundation verstopt de poriën, deze nieuwste trend doet dit niet.

VEILIG

De veiligheid van het BB glow serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van geuren, alcohol, kleurstoffen én is allergenenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing. Afgezien van gevoelige huidtypes, zou u slechts één dag aan downtime nodig hebben. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn lichte roodheid eerste 2-3 uren bij gevoelige huid.

Shop hier  online uw  Pascaud skin care

klik hier voor tarieven

Consult of behandeling boeken:

Wilt u liever eerst informatie over een bepaalde behandeling? Kies dan in het onderstaande menu: INTAKE

Of wilt u gelijk een behandeling? kies dan gelijk uw favoriete behandeling in het onderstaande menu

 

Pro skin esthetician, skinmaster, anbos, vereniging huidtherapeuten

 

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail