Zuurstof voor uw huid is de toekomst!!

Zuurstof voor uw huid is de toekomst!!

geplaatst in: blog, Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook
Zuurstoftherapie, zuurstoftherapy, QMSmedicosmetics zuurstoftherapie, QMSmedicosmetics oxygen treatment

Zuurstof

Naar mate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling van de cellen werkt.
Met als gevolg: Een vale en vochtarme huid, rimpels en huid verslapping. De doorbloeding van de huid verslechterd en raakt door een gereduceerde opname van zuurstof en voedingsstoffen meer en meer uitgeput.
Zuurstof is van levensbelang voor zowel ons lichaam alsook onze huid. Zonder zuurstof is er geen leven. Onze huidcellen hebben als energiedrager zuurstof nodig om optimaal te kunnen functioneren.

Minder rimpels met zuurstof therapie.

De verbeterde zuurstofbenutting heeft als belangrijkste consequentie dat de productie van antioxidanten in huidcellen wordt verhoogd. Hierdoor worden de negatieve effecten van vrije radicalen bestreden.
De verbetering van de stofwisseling leidt tot een optimale afvoer van afvalstoffen.
De veroudering van de huid wordt hiermee bestreden en het regenererend effect van de huid bevorderd.
Deze effecten – die in diverse klinische studies en onderzoeken zijn aangetoond – leiden tot een significante verbetering van de huidconditie en hebben een positief effect op allerlei huidaandoeningen.

Medisch gebruik van zuurstof

Men zal de pure zuurstof ook steeds vaker tegenkomen in de operatiekamers. Een speciaal apparaat dat de omgevingslucht van zuivere zuurstof voorziet, zorgt ervoor dat patiënten minder snel een infectie oplopen en waardoor wonden sneller en mooier herstellen.
De zuurstof drukcabine, De patiënten krijgen een masker op waardoor ze de zuurstof inademen. Die gaat via de bloedcirculatie door het hele lichaam waardoor het wondgenezingsproces twaalf keer sneller verloopt dan normaal.
Ook bij Huidpraktijk Limburg is het mogelijk om zuurstof in te ademen tijdens of na uw behandeling, maar ook als losse behandeling van max. 15 minuten.

Voordelen

Door luchtvervuiling krijgen we tegenwoordig minder stuurstof binnen. Een sessie van tien minuten aan de zuurstofbar zorgt voor een verhoogde zuurstofopname. Deze zuurstoftoename zuivert de longen en herstelt het lichaam wat voor een heerlijk fit gevoel zal zorgen. Daarnaast neemt het concentratievermogen toe en zal men zich heerlijk ontspannen voelen. Maar het inhaleren van bijna pure zuurstof brengt nog veel meer voordelen met zich mee:

De effecten van een zuurstofsessie

✓ Versterkt de concentratie, alertheid en geheugen
✓ 90% van onze energie komt uit zuurstof, alleen 10% uit voedsel en water
✓ Versterkt het immuunsysteem, geheugen en denkvermogen
✓ Heeft een herstellend vermogen
✓ Kalmeert je geest en stabiliseert je zenuwstelsel
✓ Herstelt je lichaam snel na een lichamelijke inspanning
✓ Geeft een natuurlijke remedie tegen katers
✓ Helpt de spijsvertering
✓ Herstelt de spieren na een krachtinspanning
✓ Geeft u een goede nachtrust

Clustershoofdpijn

Ook tegen clusterhoofdpijn wordt tegenwoordig pure zuurstof ingezet.
Bij een aanval ademt men de pure zuurstof in via een maskertje. In principe is de pijn dan binnen vijf à vijftien minuten geminimaliseerd. De zuurstof geeft bij 70 tot 80% van de patiënten verlichting bij heftige aanvallen van clusterhoofdpijn, en dit alles zonder bijwerkingen.
Dus zoals u al begrijpt…….Zuurstof is de toekomst!!

Huidpraktijk Limburg  het instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0644386598 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

Whats-app 0644386598 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

 

Huidpraktijk Limburg, het instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidinstituut in Parkstad, Huidpraktijk Limburg uw QMS Medicosmetics huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Sittard


Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail