VI Peel

VI Peel

Volg ons op social media facebook

 

VI peel

VI peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. VI Peel bevat wetenschappelijk bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen.

In tegenstelling tot klassieke uniblend-peelings biedt VI Peel een multiblend- peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid van binnenuit opbouwt!

De VI Peel is door de unieke samenstelling perfect afgestemd op het behandelen van vele huidindicaties zoals, huidveroudering, acne, pigmentstoornissen, hyperpigmentatie, melasma, rosacea, eczeem en psoriasis.
Met de nazorgkit behaald u een snel resultaat. In deze post-peel-kit pre-soaked towelettes. Deze towelettes geven de huid een extra intensieve boots na een VI Peel behandelingen stimuleren de exfoliatie van de huid.

Het gebruik van de post-peel thuisbehandelingen start op de eerste dag van de peel behandeling en duurt gemiddeld 1 tot 2 weken na de behandeling.

 

Hoe gaat de behandeling met VI Peel in z’n werk?

De huid wordt eerst goed gereinigd en voorbereidt.

Daarna wordt de VÍ Peel laag voor laag aangebracht (3 tot 5 lagen). Juist door laag op laag te werken is het effect van de peeling zeer goed te controleren. De intensiteit kan zo optimaal worden afgestemd op de persoonlijke huidconditie.

Voordelen VI peel

 • Comfort – de peeling is nagenoeg pijnloos.
 • Gemak – een behandeling duurt ongeveer 30 minuten, hierna kunnen normale activiteiten direct hervat worden.
 • Geschrikt voor de huid met actieve acne.
 • Minimale hersteltijd – binnen 1 week bereik je een gezonde, stevige en jonger uitziende huid.
 • De VI peel richt zich op het vernieuwen van de huid in plaats van op enkel het peelen van de huid. De huid wordt, in tegenstelling tot vele andere peelings, na de peeling dus ook steviger i.p.v. dunner.
 • Het systeem omvat een unieke combinatie van actieve ingrediënten, waarbij de werkstoffen dieper in de huid worden getransporteerd.
 • Geschikt voor alle huidtypen – de enige peeling voor behandeling van zowel de lichte huid als de donkere huid.

 

Behandelindicaties


Anti-aging – 
VÍ Peel en VÍ Peel Precision hebben een krachtige werking op de verouderde huid. Deze peel helpt lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.

Acné en onzuiverheden – VÍ Peel PURIFY werkt heel gericht op acne en onzuiverheden. Het zuivert de poriën, regenereert en beschermt de huid.

Hyperpigmentatie – VÍ Peel Precision Plus zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigment-stoornissen en hyperpigmentatie.

Gevoelige huid – VÍ Peel verbetert een gevoelige huid, zoals bij rosacea, eczeem en psoriasis.

VI Peel kan, indien nodig, zelfs 1x per maand toegepast worden bij een huid met extreme melasma, ernstige acne of acnelittekens, net zo vaak totdat het gewenste resultaat bereikt is. Het is aanbevolen om je huid met VI Peel 1 á 2 keer per jaar te laten behandelen als onderhoud.

Voor tarieven zie Tarieven specials & body

Huidtherapie-zuidwest-vi-peel-acne-littekens-pigmentvlek Huidtherapie-zuidwest-vi-peel-anti-aeging-huidverbeering-rimpels
Acne – pigmentatie na acne Huidverbetering – rimpels Pigmentstoornis – rode verkleuring
Huidtherapie-zuidwest-vi-peel-acne-hyperpigmentatie-pigment-bruine-verkleuring Huidtherapie-zuidwest-vi-peel-pigment-verkleuring

Consult of behandeling boeken

Wilt u liever eerst informatie over een bepaalde behandeling? Kies dan in het onderstaande menu: INTAKE  Of wilt u gelijk een behandeling? kies dan gelijk uw favoriete behandeling in het onderstaande menu

 

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.

 

Huidpraktijk Limburg  is het  instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

 

Wilt u meer informatie, een gratis vrijblijvend intake gesprek of een behandeling?

Neem dan contact met ons op:

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0644 386 598
  Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app)

Huidpraktijk Limburg , Hoogstraat 145 in Landgraaf

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

 

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail