VEILIGHEID EN KWALITEIT VAN LASERBEHANDELINGEN

VEILIGHEID EN KWALITEIT VAN LASERBEHANDELINGEN

geplaatst in: Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook

veiligheid en kwaliteit van laserbehandelingen

 

kwaliteitsregister

 

Al jaren werkt Huidpraktijk Limburg met hbo-geschoolde en geregistreerde huidtherapeuten en huidspecialisten, om veiligheid en kwaliteit van laserbehandelingen te kunnen waarborgen. Deze professionele werkwijze is niet onopgemerkt gebleven.

Vorige week kwam het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) met het advies voor Minister Schippers (Volksgezondheid) naar buiten dat de IPL en laserbehandelingen uitsluitend uitgevoerd mogen worden door medisch specialisten en huidtherapeuten zoals bij Huidpraktijk Limburg.

 

Het gaat specifiek om behandelingen waarbij energie de huid in wordt gebracht (laser, IPL en radiofrequentie) en waarbij een veilig behandeling van groot belang is om complicaties te voorkomen. Het gaat om behandelingen als: definitief ontharen, pigmentvlekkencouperose, spataders, rimpels, afslanken, zweetreductie, tatoeageverwijdering en schimmelnagels.

 

Minister Schippers zal met het advies van de RIVM in 2016 een definitief besluit nemen zodat er voor eens en altijd duidelijkheid is over de veiligheid en kwaliteit van laserbehandelingen. Specialisten zonder correcte opleiding of BIG-registratie mogen bij een akkoord van minister Schippers dus geen IPL- en laserbehandelingen meer uitvoeren. Dit, om de kwaliteit en veiligheid van de laserbehandelingen in Nederland te kunnen waarborgen. (Bekijk het hele rapport op www.rivm.nl)

 

Want net als in 2015, worden de specialisten van Huidpraktijk Limburg ook in 2016 door alle zorgverzekeraars erkend als kwalitatief laser instituut met professionele en gespecialiseerde huidtherapeuten. Als u in aanmerking komt voor vergoeding van definitief ontharen in het gelaat, camouflage therapie en acne therapie, heeft u daar bij Huidpraktijk Limburg gegarandeerd recht op!

Bent u alvast benieuwd naar uw vergoeding voor 2016? Bekijk hier de vergoedingen voor huidbehandelingen 2016. Heeft u nog recht op vergoeding dit jaar? Laat uw vergoeding dan niet verlopen en maak nog snel voor het einde van het jaar een afspraak bij Huidpraktijk Limburg via 045-528 66 66

 

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0621 32 4886 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

Whats-app 0621 32 4886 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail