Veilig tanden bleken

Veilig tanden bleken

Volg ons op social media facebook

Is tanden bleken veilig? Doet een behandeling pijn? Verkleuren mijn tanden sneller na de behandeling dan daarvoor? Tijdens de behandeling worden je tanden opgeschoond van de verkleuringen die in alle voorgaande jaren in je tanden terecht zijn gekomen. Er wordt echter niets veranderd aan de structuur van je tanden, waardoor je tanden niet sneller verkleuringen op gaan nemen dan voor de behandeling. Je begint als het ware weer met een schone lei na de behandeling Is tanden bleken veilig? Doet een behandeling pijn? Verkleuren mijn tanden sneller na de behandeling dan daarvoor? Tijdens de behandeling worden je tanden opgeschoond van de verkleuringen die in alle voorgaande jaren in je tanden terecht zijn gekomen. Er wordt echter niets veranderd aan de structuur van je tanden, waardoor je tanden niet sneller verkleuringen op gaan nemen dan voor de behandeling. Je begint als het ware weer met een schone lei na de behandeling.

Veilig tanden bleken

Een stralende lach met witte tanden dat wilt u toch ook? Professioneel laten bleken door middel van de modernste behandelmethodes en zonder dat het tandvlees of tanden worden beschadigd.

Wij werken met de bleeksets van Xtreme Smile , welke per klant verpakt zijn en daarom werken we dus altijd hygiënisch. Met behulp van de meest geavanceerde bleeklamp wordt het tandglazuur niet aangetast en zal er geen irritatie aan het tandvlees of gevoeligheid aan de tandhalzen optreden. Wittere tanden zonder pijn, gevoeligheid, of aantasting van uw tanden.

Natuurlijke bleekproducten en zonder peroxide!

Onze bleekgel is peroxidevrij en de lamp straalt geen warmte of UV-licht uit. Tanden bleken met het blauwe koude licht en de peroxidevrije bleekgel is dus volledig veilig voor tandvlees en tandglazuur en er wordt niets veranderd aan de structuur van de tanden. Het bleken vindt plaats op het glazuuroppervlak. De peroxidevrije bleekgel maakt de poriën van het glazuur niet open en het tandbeen (dentine) wordt niet bereikt. Xtreme Smile zorgt dat u geheel pijnloos en zonder enige schade uw tanden kunt te laten bleken. Na 2 of 3 behandelsessies van 20 minuten achter elkaar heeft u zonder iets te voelen wittere tanden.

Vanaf 1 november 2012 mag peroxide enkel gebruikt worden door tandartsen. Ook aan het percentage is een grens gesteld, zo mag er maximaal 6% peroxide door tandartsen worden gebruikt.  Is iemand geen tandarts, dan mag er gewerkt worden met maximum percentage van 0,1% peroxide.

 

 

Tanden bleken in de praktijk

Tanden bleken

Het gebit staat voortdurend bloot aan diverse verkleuringen. Met name eten en drinken van bijvoorbeeld koffie, thee en roken. Bij  de één is dit zichtbaarder dan bij de ander. Ook leeftijd en genetische aanslag speelt hierbij een rol. Gelukkig kunnen wij hier samen iets aan doen!

 

Het eerste consult

Tijdens het eerste consult vullen wij samen een intakeformulier in. Het intakeformulier bevat uw persoonlijke gegevens alsmede, door U te beantwoorden vragen, over uw gebit. Wij zullen u uitleggen hoe de behandeling er uit gaat zien en wat u kunt verwachten.Voor wij starten met de behandeling bepalen wij samen met U uw huidige tint van uw tanden.

 

De behandeling

 • Eerst worden de tanden gepoetst met een ‘eigen’ tandenborstel (die hebben wij in onze praktijk voor uw klaar liggen) met speciale reinigingstandpasta.
 • Vervolgens smeren wij uw lippen in met  beschermende crème.
 • Dan plaatsen wij een mondspreider om goed toegang te hebben tot de mond en behandelen uw tanden voor met een spray.
 • De bleekgel wordt aangebracht op de tanden en plaatsen een speciale LED lamp voor uw mond om de gel te activeren.
 • De behandeling duurt 60 minuten (3x 20 minuten) Werkzame bestanddelen in de gel gaan een binding aan met verontreinigingen in uw tanden. De “vervuilde” bindingen verlaten uw lichaam op natuurlijke wijze, in de vorm van zouten en water. Het licht van onze lamp is volledig veilig voor je gebit en de rest van je mond of lichaam. Tijdens de bleekbehandeling draag je een beschermende bril.
 • Hierna zal de mond goed gespoeld moeten worden met schoon water en maakt de specialist een beoordeling van het resultaat.Een stralend wit gebit is het gewenste resultaat. (meestal tussen de 5 tot 10 tinten lichter)
 • U krijgt van ons een nazorg instructie mee naar huis. Hierin staat duidelijk omschreven wat U wel en niet mag de eerste 24 uur na de behandeling.

Tanden bleken zonder Peroxide

Huidpraktijk Limburg gebruikt volledig natuurlijke bleekproducten en deze zijn peroxide vrij.

 

De voordelen van tanden bleken zonder peroxide:

 • Is geheel pijnloos
 • Brengt geen schade toe aan uw gebit en/of kronen, bruggen of vullingen
 • Is al klaar binnen een half uur tot een uur
 • Direct resultaat
 • Zonder peroxide
 • Eenvoudig en veilig
 • Is voor elk budget haalbaar
 • Geen bijwerkingen
 • Ook geschikt voor gevoelige tanden.

 

Veel gestelde vragen

 

ALGEMEEN

Is tanden bleken veilig? Doet een behandeling pijn? Verkleuren mijn tanden sneller na de behandeling dan daarvoor?

Tijdens de behandeling worden je tanden opgeschoond van de verkleuringen die in alle voorgaande jaren in je tanden terecht zijn gekomen. Er wordt echter niets veranderd aan de structuur van je tanden, waardoor je tanden niet sneller verkleuringen op gaan nemen dan voor de behandeling. Je begint als het ware weer met een schone lei na de behandeling.

VOOR DE BEHANDELING

Moet ik voor de behandeling nog ergens rekening mee houden?

Voor de behandeling hoeft u nergens rekening mee te houden. U mag alles gewoon eten en drinken. Wel is het verstandig om voor de behandeling goed te eten, omdat het afgeraden wordt om de eerste drie uur na de behandeling iets te nuttigen.

TIJDENS DE BEHANDELING

Hoe lang duurt een behandeling? Moet ik de hele behandeling met mijn mond open liggen?

Tijdens de behandeling krijg je een mondspreider in. Deze is er alleen voor om je tanden vrij te houden van de lippen. Het is niet bedoeld om de kaken uit elkaar te zetten en voelt niet alsof er een afdruk wordt genomen. Uit ervaring weten we dat dit door iedereen goed is vol te houden.

 

 

NA DE BEHANDELING

Mag ik na een behandeling weer alles eten en/of drinken? Wat kan ik na de behandeling doen om mijn tanden wit te houden?

Belangrijk is om je gebit goed te verzorgen door goed te poetsen en als er zich aanslag en/of tandsteen vormt, dit regelmatig door de tandarts of mondhygiënist te laten verwijderen.

 

HOE LANG BLIJVEN DE TANDEN WIT?

Na een tandenbleek behandeling met peroxide vrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

 

 

 

Consult:

Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten?

Klik hier voor een consult

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen met jaren lang ervaring.Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit. Scoren bij kliniek ervaringen een 9,3 op meer dan 73 recenties
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0621 32 4886 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

Whats-app 0621 32 4886 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail