Skinmaster titel

Skinmaster titel

geplaatst in: Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook
skinmaster, therapist, huid deskundige, pros skin , huidspecialiste, schoonheidsspecialiste

 

 

 

 

 

Exclusief in Parkstad

Skinmaster titel

Onze Skinmaster titel hebben wij in 2007 behaald. Als SkinMaster ben ik een ervaren huidspecialiste die zich specifiek gespecialiseerd heeft in anti-aging en huidverjongingsmethodieken en cellulaire technieken.

Door de kennis die ik voor het in de praktijk brengen van deze technieken nodig heb, ben ik uiterst bekwaam in elke vorm van huidverbetering.

SkinMaster onderscheidt mij van de reguliere schoonheidsspecialist/huidtherapeute doordat ik mijn inzicht niet beperk tot het behandelprogramma wat hij of zij in eigen praktijk voert, maar deze zich uitstrekt tot totaalkennis van alle behandelingsmogelijkheden en hun onderlinge interactie.

Een SkinMaster is in staat deze behandelingsmogelijkheden op de meest effectieve manier en in de juiste synergetische volgorde in te zetten. Dit alles resulteert in een behandelplan dat maximaal resultaat, ook qua financiële haalbaarheid overzichtelijk weet te combineren.

Een SkinMaster heeft kennis van alle in de schoonheidsbranche aangeboden manuele, instrumentele of apparatieve behandeltechnieken en weet ze in te delen in hun bereik (faciliterend, aanjagend dan wel opruimend).

Een SkinMaster houd zich aan de “SkinMastercode” van respect en uit zich nooit op een negatieve of minderwaardige manier over willekeurig welk merk, leverancier, collega, of cliënt. Ik werk uitsluitend vanuit vakkennis, positieviteit en liefde voor het vak en de medemens.

Een SkinMaster houd  haar vermelding op de SkinMaster website als zijnde up to date door het jaarlijks onderhouden van haar kennis door zelfstudie en door aanwezigheid op de SkinMaster congresdagen.

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0644386598 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

Whats-app  0644386598 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail