Peeling

Peeling

geplaatst in: Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook

 

 

 

Binnen enkele dagen genieten van een zichtbaar ‘nieuwe’ huid? Dat kan! Dankzij onze peelings wordt je huid geëgaliseerd. Zij zorgen voor huidvernieuwing en gaan de strijd aan met fijne rimpeltjes, pigmentvlekjes, grove structuur en zonschade.

 

Frisse gladde huid door gebruik van fruitzuren

Uw beschadigde skin weer fris en jeugdig krijgen doet u met de AHA Peelings van Pascaud. Ideaal voor mensen die er representatief uit moeten blijven zien, maar hun gezicht graag willen liften en verfijnen van structuur. Het vermindert pigmentvlekken, acné littekens, grove poriën en aanpakken van rokershuid.

De specialiste bepaald samen met u een programma afgestemd op uw skin en situatie, zodat de kuur in stappen dieper in de dermis zijn werking heeft en uw skin er daarna weer helemaal gaaf uit ziet.

Pascaud beschikt over 3 verschillende peelings in verschillende concentraties die gecombineerd worden op basis van de conditie van uw skin en het gewenste resultaat. Deze intensieve stoffen zijn Lactic, Glycolic en Salicyl.

Lactic acid (melkzuur) en Glycolic acid (glycolzuur) zijn krachtige peelende stoffen. Ze behoren tot de groep Alpha Hydroxy Acids die ook wel fruitzuren worden genoemd. Deze peelings lossen dode cellen op, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, evenals de doorbloeding. Aan deze peelings is hamamelis toegevoegd, die adstringerend werkt waardoor de poriёn samentrekken en vermindert droogte en beschadigingen.

Salicylzuurpeeling (beta hydroxy acid) is een aanvulling op de melkzuur- en glycolzuurpeeling. De salicylzuurpeeling bevat 20% salicylzuur, waarmee de talg in de poriën wordt oplost. Grotere meeëters worden soepel zodat de talg en vuil gemakkelijk uit de poriën kunnen worden verwijderd. De skin wordt schoon, glad en ook verfijnt de structuur. Geschikt voor: een acné, vette, onzuivere en verouderde skin en een skin die teveel zon heeft gehad.

EFFECTEN

 • een fijnere huidstructuur
 • minder pigmentvlekjes
 • frissere huidskleur
 • diep reinigend
 • betere opname van verzorgende producten

 

Er bestaan verschillende soorten peelings: op basis van enzymen, op basis van zuren en combinaties van enzymen, zuren of scrubdeeltjes. Hoe intensief de peeling werkt, is afhankelijk van de soort peeling en de concentratie die we gebruiken. Voor iedere huid is er een geschikte peeling. De intensievere peelings worden in de salon gegeven maar de mildere peelings kun je gewoon thuis gebruiken, waardoor je je huid tussen salonbezoeken in op haar best houdt.

 

Klik hier voor een consult

Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.

 

Wilt u meer informatie, een gratis vrijblijvend intake gesprek of een behandeling?
Neem dan contact met ons op:
Huidpraktijk Limburg,  Telefoon: 045-528 66 66 E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl
06 40143937 (enkel voor whats-app) Wij zijn 7 dagen per week van 9:00 tot 21:00 via whats-app te bereiken, uitgezonderd feestdagen.

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard, Geleen

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail