Pascaud Professional Treatment

Pascaud Professional Treatment

Volg ons op social media facebook

 

pascaud treatment zuid limburg

 

Pascaud Professional Treatment is een speciale behandeling die middels hoog geconcentreerde werkstoffen een boost geeft aan de huid. Deze behandeling kan toegepast worden op gezicht, hals, decolleté en handen. Het is een buitengewoon effectieve combinatie van retinol (vitamine A), fruitzuren, enzymen, vitamine C, vitamine E en kaviaar.De behandeling bestaat uit vijf fasen.

STAPPEN IN DEZE BEHANDELING

 

STAP 1: HUIDANALYSE

We starten de behandeling met een analyse van het vocht (hydratatie) en de talg (sebum) van de huid.

 

STAP 2: PROFESSIONAL TREATMENT

De huid reinigen we met de Cleanser, onze reinigingsemulsie die intensief reinigt, maar tegelijkertijd zacht is. Vervolgens brengen we een Retinol Ampul over het hele gelaat aan en masseren hem in tot hij volledig is opgenomen. Daardoor wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd.

We brengen een enzymenpeeling (Multipeel) aan en masseren deze stevig in. Wanneer we de peeling hebben verwijderd, brengen we een vitaminecocktail (Lift ACE) aan, die ook in de huid wordt gemasseerd.

STAP 3: COLLAGEENBOOSTER LICHTTHERAPIE

De Collageen Booster is een medisch gecertificeerd apparaat met het vermogen om sneller en meer huidcollageen aan te maken dan alle andere vergelijkbare tot nu toe bekende lichtapparatuur. Dit gebeurt op een uiterst natuurlijke en non-agressieve manier. Wegens een snelle, intensieve en vooral veilige werking, mede door de geavanceerde waterfilter techniek, is dit apparaat absoluut uniek in de wereld.

 

STAP 4: HYDRATING MASK

Vervolgens brengen we het verkoelende en hydraterende Hydrating Mask aan.

 

STAP 5: DAGCRÈME

Tot slot brengen we de rijke Caviar Finish Cream aan en indien gewenst hierna minerale make-up en/of epileren.

 

GOED OM TE WETEN

De Pascaud professional treatment is een revitaliserende behandeling die kan worden toegepast op gezicht, hals, decolleté en handen.

 

Tarief Pascaud professional treatment

€89

 

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Huidpraktijk Limburg uw ,huidtherapeute, Schoonheidsspecialiste, permanent make up specialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg,Kerkrade,  Limburg, Sittard, Valkenburg

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail