Pascaud Manueel behandelingen

Pascaud Manueel behandelingen

Volg ons op social media facebook

Pascaud staat voor een persoonlijke benadering voor optimale huidverbetering. Met krachtige, werkzame technieken en behandelmethoden brengen we jouw huidconditie naar een hoger level. Dit doen we met manuele behandelingen en met apparatuur.

Alles start met een huidanalyse met ons huid analyse Center) zodat we onze gezamenlijke resultaten meten en weten.

 

Pascaud bindweefsel massage

Pascaud professional treatment

Vitale huid | 45 minuten | voor alle huidtypen

Geschikt voor iedereen die behoefte heeft de huid nieuw leven in te blazen en een vitale uitstraling te geven. Een retinol ampul geeft direct spankracht aan de huid en een effectieve peeling laat dode huidcellen vakkundig verdwijnen. De Pascaud specialist zorgt ervoor dat alle processen van reiniging tot massages optimaal verlopen en dat de huid direct een verfrissende boost krijgt. Als neusje van de zalm geeft de Caviar Finish aan het einde van de behandeling een extra energieke uitstraling.

75,00

 

Professional treatment intense

Extra vitale huid | 60 minuten | voor alle huidtypen

Bij deze intensieve behandeling is er – naast de stappen die bij Professional Treatment aan bod komen – nog een extra peeling opgenomen. De AHA/BHA peeling voorziet de huid nog intenser van werkstoffen en geeft een nog energiekere uitstraling en een mooie glow.

92,00

 

Innovative power treatment

Stralende huid | 90 minuten | voor de verouderde huid

Ga je 100% voor anti aging dan is dit jouw behandeling. De Passage Massage is hierin leading. Deze bindweefselmassage geeft direct de doorbloeding een boost en spoort de huid aan tot zelfwerkzaamheid. De huid vertoont vaak even wat roodheid, maar al snel is het effect zichtbaar. Door de opvolgende massage met een speciaal concentraat, is de huid helemaal gevoed en geactiveerd.

Deze behandeling wordt ook gecombineerd met het Pascaud treatment en de AHA/BHA peeling.

120,00

 

 

Pascaud Brightening flash

Egale huid | 45 tot 60 minuten | voor de grauwe of vale huid of de huid met pigmentvlekken

Alles is erop gericht de circulatie van de huid te bevorderen en door middel van peelings en brightening producten de huid te egaliseren en een frisse look te geven. De AHA-peeling wordt met een grote wattenstaaf aangebracht voor maximaal vijf minuten. Een speciale Marmatrix Activator Lotion neutraliseert daarna de huid en de Passage Massage (bindweefselmassage) geeft de huid direct een egaliserend effect. Het einde van de behandeling kenmerkt zich door speciale brightening serums.

92,00

 

Aanvullende modules

Harsen bovenlip en kaakcontour tijdens behandeling     10,00

Harsen bovenlip tijdens behandeling                                 5,00

Verven wimpers en wenkbrauwen tijdens behandeling    12,00

Verven wimpers of wenkbrauwen tijdens behandeling       6,00

 

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail