Volg ons op social media facebook
 1. Heeft u huidproblemen en wilt u er van af? Of wilt u problemen voorkomen?  Dan bent u bij Huidpraktijk Limburg aan het juiste adres. Huidproblemen zoals rimpels, huidverslapping, couperose, pigment, acne, rosacea, droge huid, eczeem of een vette huid: het is voor ons een uitdaging om u een behandeling te geven die deze problemen voorkomen en/of wegnemen.

Naast het voorkomen en aanpakken van huidproblemen bieden we nog een aantal extra’s om het plaatje compleet te maken. In ons behandelpakket bieden we ook permanente make-up, definitief ontharen, tanden bleken, ooglidcorrecties, injectables, Botox, lasertherapie en Cryo lipolyse aan.

Ook voor huid verbetering van binnenuit kunt u bij Huidpraktijk Limburg terecht. We werken niet alleen aan de symptomen maar ook aan de oorzaak van het huidprobleem. Met jarenlange ervaring en diverse opleidingen  kunnen wij onze expertise goed inzetten om problemen bij de kern aan te pakken.

U bent bij ons aan het juiste adres voor een goede begeleiding om uw huid in topconditie te krijgen.

 

Het team van Huidpraktijk Limburg

 

De gediplomeerde en BIG geregistreerde specialisten van Huidpraktijk Limburg geven u aandacht en service op het hoogste niveau!

 

Tanja Stuart anti ageing huidverjongings expert Huidpraktijk LimburgTanja Stuart Skinmaster, Huidspecialiste

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste, Huidspecialist, Skinmaster, Pro Skin Estetician en all round anti-ageing specialiste.

Oprichtster en eigenaresse van Huidpraktijk Limburg. Zij voert de intakegesprekken en kent daardoor alle cliënten en hun specifieke wensen en problemen  persoonlijk.

Tanja voelt zich begaan met haar cliénten en houdt zich voortdurend op de hoogte van de voortgang van de behandelingen. Zelfs als ze de klant niet zelf behandelt.

In de loop der jaren heeft ze opleidingen gevolgd voor diverse specialisaties oa PMU specialiste/master, Skinmaster, allround anti-ageing specialste, anti –ageing /Skin Rejuvenation, Huidspecialiste (medische/cosmetische gerelateerde behandelingen) Pro Skin Esthetician en Basis medisch schoonheidsspecialiste dermatologie.

Tanja heeft zeer bewust gekozen voor de merken Craith, Pascaud, skincaud en  Synergie die ze gebruikt bij haar behandelingen. Hiermee onderscheidt ze zich van andere instituten  in de regio.
Huidpraktijk Limburg  is een exclusief huidinstituut in Parkstad waar kwaliteit  en begeleiding van de klant voorop staan.

 

 

Huidpraktijk Limburg www.rimpelvrij.com
Dr Babak Mahdavian Delavary

Dr Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Tijdens zijn opleiding ging hij bijles geven aan studenten in eerste instantie op zolder en uiteindelijk ontpopte zijn bijbaantje zich tot een echt bedrijf. De Bijlesacademie, een huiswerkinstituut dat nu landelijk 8 vestigingen telt.

Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden.
​Hij verkocht zijn bedrijf en begon met een nieuw avontuur.
Zijn moeder introduceerde hem 6 jaar geleden in het vak cosmetische geneeskunde. Momenteel is hij werkzaam in meer dan 50 salons en één plastisch chirurgische kliniek. Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies.

Hij staat op internet erg hoog aangeschreven (9+  gemiddeld op basis van 250+ recensies) iets wat klanten vaak fijn vinden en wij zelf uiteraard zeer trots op zijn.

 

 

 

 

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0621 32 4886 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

 

Whats-app 0621 32 4886 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

babak mahdavian delavary

Behandelingen alleen op afspraak

Reservaties

Indien u verhinderd bent om naar uw afspraak te komen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren, anders zijn wij genoodzaakt om 50% van het bedrag in rekening te brengen. Indien u niet komt opdagen, dan dient u het hele volledige bedrag te betalen.

Betaalmethoden

Wij beschikken over een pinautomaat, U kan uiteraard ook contant betalen. Indien u dit wenst, stellen wij graag een factuur voor u op.

WiFi

U kan gratis op ons WiFi-netwerk, u hoeft enkel het wachtwoord te vragen aan de balie.

Annulerings voorwaarden 

Een afspraak verzetten of afzeggen kan altijd een keer voorkomen. Jammer genoeg gebeurt het te vaak dat afspraken te laat gecanceld worden.
Onze aanpak kan enkel efficiënt werken als de gemaakte afspraken nageleefd worden. Het annuleren van een afspraak stuurt niet alleen uw eigen programma in de war, maar belet ons ook om andere klanten de service te garanderen waarvoor zij ons in vertrouwen nemen.
Indien u niet 24 uur van tevoren uw afspraak annuleert, brengen wij 50% van de behandelkosten in rekening. U kunt er ook voor zorgen dat een vervangend persoon uw behandeling op hetzelfde tijdstip overneemt.

Wij vertrouwen op uw begrip.

 

Consult:

Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten?

 

Pro skin esthetician, skinmaster, anbos, vereniging huidtherapeuten

ggd-keuring-

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail