Needle Shaping

Needle Shaping

Volg ons op social media facebook

 

Needle Shaping;

Veilig en snel plaatselijk vet verwijderen? Hiermee rimpels opvullen en gezichtscontouren verbeteren?

Needle Shaping Natural Filler biedt een natuurlijk alternatief voor fillers, daar slechts gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen materiaal.Hiermee kunt u onder andere de de lippen voller maken en de kaaklijn en jukbeenderen beter accentueren. Bijkomend voordeel is dat het volledig pijnloos en veilig is.

 

Hoe werkt Needle Shaping?

Het gaat om een micro-chirurgische methode, waarmee micro-transplantaties van de subcutane huidlaag. De huid krijgt tegelijkertijd ook bio-stimulatie. Deze behandeling werkt met behulp van acupunctuur-naaldjes. Dit gebeurt in combinatie met zeer lage en veilige stroomspanning. Door de stijgende vraag aan non-invasieve behandelmethodes is deze behandeling bezig aan een enorme opmars. Er ontstaat bij Needle Shaping een zogenaamd thermisch effect op de punt van de naald. Hierdoor worden elastine en collageenvezels geproduceerd, gedurende 2 tot 4 weken. Dit zorgt ervoor dat rimpels kunnen worden verminderd en andere gebieden kunnen worden opgevuld.

 

Vet verwijderen met behulp van Needle Shaping?

Het is mogelijk om plaatselijk in het gezicht vet te verwijderen, met behulp van Needle Shaping. Heeft u op bepaalde plaatsen last van vet waar u zich aan stoort? Dan is het mogelijk om dit op een veilige en pijnloze manier op te lossen.

 

Volume verlies in het gezicht corrigeren met behulp van Needle Shaping?

Dankzij deze methode is het mogelijk om rimpels, lijnen en zelfs littekens van binnenuit op te vullen. Volume verlies door het ouderdomsproces kan bovendien bij bijvoorbeeld de wangen, kaakcontour en jukbeenderen gecorrigeerd worden.

Upper-face:

– Vermoeide blik
– Laaghangende wenkbrauwen
– Losse huid van de oogleden

 

Mid-face:

-Versterken van de jukbeenderen / wangen
-Neuslippenlijn
-Verstrakken huid onder de ogen

 

Lower-face

-Rokerslijnen
-Afhangende mondhoeken
-Verstrakken van de kaaklijn

 

lichaam

-Hals
-Decollete
-Navel/buik
-Losse huid benen en armen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Advies is 3 tot 5 behandelingen voor het mooiste resultaat.

Mag needle shaping ook gecombineerd worden met een hyaluronzuur?

Needleshaping is perfect te combineren met hyaluronzuur. De perfecte combinatie  indien u een soft face lift wilt zonder operatie.

Tarieven

Vanaf 300 euro per zone

 

 

 

Wilt u meer over deze behandeling weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis consult.

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0621 32 4886 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

 

Whats-app 0621 32 4886 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Behandelingen alleen op afspraak

Reservaties

Indien u verhinderd bent om naar uw afspraak te komen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren, anders zijn wij genoodzaakt om 50% van het bedrag in rekening te brengen. Indien u niet komt opdagen, dan dient u het hele volledige bedrag te betalen.

Betaalmethoden

Wij beschikken over een pinautomaat, U kan uiteraard ook contant betalen. Indien u dit wenst, stellen wij graag een factuur voor u op.

WiFi

U kan gratis op ons WiFi-netwerk, u hoeft enkel het wachtwoord te vragen aan de balie.

Annulerings voorwaarden 

Een afspraak verzetten of afzeggen kan altijd een keer voorkomen. Jammer genoeg gebeurt het te vaak dat afspraken te laat gecanceld worden.
Onze aanpak kan enkel efficiënt werken als de gemaakte afspraken nageleefd worden. Het annuleren van een afspraak stuurt niet alleen uw eigen programma in de war, maar belet ons ook om andere klanten de service te garanderen waarvoor zij ons in vertrouwen nemen.
Indien u niet 24 uur van tevoren uw afspraak annuleert, brengen wij 50% van de behandelkosten in rekening. U kunt er ook voor zorgen dat een vervangend persoon uw behandeling op hetzelfde tijdstip overneemt.

Wij vertrouwen op uw begrip.

 

Consult:

Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten?

Pro skin esthetician, skinmaster, anbos, vereniging huidtherapeuten

ggd-keuring-

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail