Microdermabrasie, een behandeling tegen rimpels, grove poriën of een verouderde huid

Microdermabrasie, een behandeling tegen rimpels, grove poriën of een verouderde huid

Volg ons op social media facebook

Microdermabrasie

 

Microdermabrasie behandelingen

Microdermabrasie is de meest geavanceerde techniek voor een mooie en stralende huid. De behandeling activeert de cel vernieuwing van uw huid op een natuurlijke manier.

De microdermabrasie is onder andere geschikt voor het behandelen van:

 • Verouderde huid
 • Acne littekens en/of oppervlakkige littekens
 • Verdikte huid
 • Huid met zonbeschadiging
 • Pigmentvlekjes
 • Opfrisbeurt

Hoe werkt microdermabrasie ?

Ulta fijne kristallen verwijderen enkele dode huidcellagen. Hierdoor wordt de opbouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding van uw huid gestimuleerd. Het is aangetoond dat na een Microdermabrasie behandeling de aanmaak van o.a. collageen sterk toeneemt, waardoor sneller verjonging van uw huid plaatsvindt. Het grote voordeel van Microdermabrasie is dat het vele malen veiliger is dan een chemische peeling. Door te werken met een medisch Microdermabrasie apparaat kan er vele malen intensiever gewerkt worden dan met de reguliere apparatuur en heeft u beduidend minder behandelingen nodig met meer resultaat!

 

Het resultaat van Microdermabrasie

 • Een stralende huid
 • De huid wordt resistenter, zachter en gladder
 • Zichtbare huidverbetering / huidverjonging (in kuurverband)
 • Fijnere poriën
 • Een egalere huid

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0644386598  Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

 

Whats-app 0644386598 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.
Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail