Mesotherapie

Mesotherapie

geplaatst in: Een stevige huid, Minder rimpels | 0
Volg ons op social media facebook

Mesotherapie tegen rimpels en voor het verbeteren van de huidconditie

 

mesotherapie, Pistor mesotherapie, cross linked , dermyal, Parkstad, huidpraktijk limburg

Let op wij bieden 2 soorten mesotherapie.

 • Non cross-linked (een huidboost dmv het injecteren van een vitamecocktail)
 • No needle mesotherapie (een huidboost dmv het insluizen van vitamines en hyaluronzuur middels ultrasound geluidsgolven)

 

 

Mesotherapie non cross-linked (geen filler)

 

non-crosslinked fillers & cocktailmixen

Dit wordt ook wel de klassieke methode genoemd. Met behulp van een range speciaal ontwikkelde ‘cocktails’ is het mogelijk om ieder huidtype (en zelfs de haargroei!) een enorme boost te geven. Dit door het inbrengen van de cocktail in het gehele gelaat/ decolleté/ handen. De Pistor Eliance is ook hier zo in te stellen dat er op een nagenoeg perfecte manier gewerkt kan worden.

Voor een betere huid conditie

Mesotherapie is een behandelingstechniek voor zowel gezicht, hals, decolleté en handen. Een innovatieve oplossing voor de behandeling van revitalisatie, hydratatie en verbetering van de elasticiteit van de huid.
Tijdens deze behandeling wordt puur, non cross-linked hyaluron zuur in uw huid geïnjecteerd. Het resultaat van de behandeling is binnen een paar dagen al zichtbaar. De huid wordt steviger, meer hydratatie en ziet er gezonder uit.

Al na 1 mesotherapie behandeling is het resultaat al goed  zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid er steeds beter gaan uitzien. In kuurverband zal er om de 2 weken  een mesotherapie behandeling plaats vinden. Het aantal keer  is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 4 tot 6 keer zijn.

EFFECTEN HASR-58 COCKTAIL

 • Huidverjongende cocktail
 • Betere hydratatie van de huid
 • Fijne rimpels verminderen
 • Verfijning van de huidstructuur
 • Verbetering van de spankracht
 • Verbetering van de totale huidconditie
 • 58 ingrediënten waaronder hyaluronzuur, vitamines, mineralen, aminozuren en peptiden

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

—————————————————————————————————-

 

 

cryotherapie, mesotherapie, insluizen, no needle meso

No-needle Mesotherapie ( zonder naalden)

No-needle Mesotherapie is een behandelmethode om werkstoffen door middel van (ultrasound) geluidstrillingen in de huid aan te brengen. Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen. No-needle mesotherapie pakt de oorzaak van huidveroudering aan door allerlei essentiële werk stoffen in de huid te duwen.

 

 

No-needle mesotherapie geeft een verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid

 

Werking SkinCool

SkinCool leent zich uitermate goed goed voor het transdermaal afleveren van serums op die plaatsen waar ze benodigd zijn. Skin Cool verwarmt de huid tot 40 graden celcius, waardoor deze ontspant en de poriën zich openen waardoor de toegankelijkheid vergroot wordt. In combinatie met electroporatie kunt u de “voeding” transdermaal “injecteren”, daar er een opening in de celwand ontstaat en de “voeding” dus rechtstreeks toegang tot de cel heeft. De opening is de cel is van tijdelijke aard.

Zowel vóór als na pijnlijke behandelingen biedt de SkinCool óók mogelijkheden. De huid verdoven én koelen is onder andere zeer uitkomstig bij microdermabrasie, IPL en microneedling. De SkinCool is eenvoudig te bedienen én biedt directe resultaten en wanneer de behandeing in een kuur wordt ondergaan, zal het een algehele huidverstrakking teweeg brengen.

 

De positieve effecten van No-needle Mesotherapie

• Huidverbetering
• Hele fijne rimpels vervagen
• Huidversteviging
• Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid
• Voor gezicht, hals, decolleté en lichaam.

 

Consult:

Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten?

Klik hier voor een consult

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Huidpraktijk Limburg

Adres: Hoogstraat 145  Landgraaf

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0644386598  Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

 

Whats-app 0644386598 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail