Maximale huidverjonging van binnen uit!

Maximale huidverjonging van binnen uit!

geplaatst in: Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook

 

Collageenbooster voor een stevige egale huid en minder rimpels

 

 

Met een professioneel team van huidspecialisten, huidtherapeuten en ervaren artsen, bieden wij onze klanten in onze huidpraktijk uitsluitend de beste en nieuwste behandelmethodes.

 

Wij zetten onze jarenlange expertise dan ook graag in om voor elk huidprobleem de juiste behandeling te kunnen geven.

 

Voor ons betekent dat verder kijken dan alleen de zichtbare symptomen aan de buitenkant. Naast diverse technieken als de nieuwste peelingen, needling, meso, softsurgery etc., willen wij het stimuleren tot huidverbetering juist ook van binnenuit benaderen.

De Collageen Booster is daarvoor, naar onze mening, de aangewezen methode.

Het intensieve maar zachte licht wordt tot diep in de huid geabsorbeerd.

En activeert daar zo alle huidprocessen die nodig zijn om bijvoorbeeld nieuw en gezond collageen, elastine en Hyaluron aan te maken. Het energie niveau in de cellen wordt op een natuurlijke manier enorm opgeladen en de huid gaat, van binnenuit, op een jaren jonger niveau functioneren.

En dat is al na enkele behandelingen merkbaar en zichtbaar.

Deze geoptimaliseerde huidconditie is daarmee ook de perfecte basis voor nog mooiere en betere resultaten van onze cosmetische en medische behandelingen/ingrepen.

 

Wat doet CollageenBooster licht in de huid?

  •  De specifieke combinatie van Infrarood en rood licht, activeert alle cellen in alle lagen van uw huid en zorgt zo voor huidherstel en regeneratie.
  • Deze bijzondere lichttechnologie stimuleert op een volledig veilige manier de fibroblasten (collageencellen), waardoor uw huid wordt voorzien van nieuw en lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Uw huid toont zo steviger, elastischer en heeft een natuurlijke hydratatie.
  • CollageenBooster-licht verhoogt de cellulaire energie (A.T.P.) zodat uw huid (weer) op een jonger niveau gaat functioneren en uw natuurlijke veroudering sterk wordt afgeremd.
 • De achtvoudige verhoging van de bloedsomloop met een bijna verdubbeling van de zuurstof, geven een enorme boost aan de totale stofwisseling in uw huid.
Image
Image

Maximale huidverjonging van binnen uit!

De werking van de CollageenBooster is uniek. Wanneer uw huid bestraald wordt met dit licht ontstaat een fantastische achtvoudige versnelling van de bloedsomloop. Dit gaat gepaard met een bijna verdubbeling van zuurstof in uw bloed (ademhaling van de cellen). In dit verrijkte bloed dat ook langs de huidcellen gaat, worden naast vitamines, aminozuren etc. uit uw eten, ook de glucose en vetten uit uw dagelijkse voeding getransporteerd. Deze suikers en vetten zijn de bron van de brandstof/energie voor uw lichaamscellen, ze worden namelijk omgezet tot A.T.P. de uiteindelijke cel energie. Uw hart heeft deze energie nodig, uw longen, uw nieren en ook uw huid.
Zonder voldoende energie gaat het functioneren achteruit. Willen we de huid vitaal, gezond en actief houden, nieuw collageen te laten aanmaken, begrijpt u dat energie een eerste vereiste is. Het bijzondere licht van de CollageenBooster wordt door kleine onderdelen (mitochondria) in de huidcellen opgevangen. Deze mitochondria zijn kleine energiecentrales die de lichtdeeltjes/photonen omzetten in A.T.P., cel energie. Zo krijgt uw huid optimaal de condities, de voeding en de power om vitaal te functioneren en op te bouwen.

 

Met schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en cosmetische dermatologie onder één dak, is de Collageen Booster voor ons breed inzetbaar voor elke vorm van huidverbetering en anti-aging.

 

Collageen Booster behandeling va €50

 

Wilt u ook een behandeling of een consult? Bel 045 528 66 66 of boek via ons online boekingssysteem:

 

Consult:

Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten?

 

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.

 

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

 

Wilt u meer informatie, een gratis vrijblijvend intake gesprek of een behandeling?

Neem dan contact met ons op:

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0621 32 4886
  Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 21:00 (alleen Whats-app)

 

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail