M.E.L.T. LIPO LASER

M.E.L.T. LIPO LASER

Volg ons op social media facebook

 

De behandeling

De M.E.L.T Lypo Laser is een laserbehandeling voor Body Contouring zonder dat er een naald aan te pas komt. De laserbehandeling stimuleert lokale metabolisme van vetcellen, die direct door het lichaam worden afgevoerd. De M.E.L.T. Lypo Laser is veilig in gebruik en natuurlijk in zijn manier om u te helpen om uw vet te reduceren waar u dat wilt.
Behandeling

Tijdens de M.E.L.T Lypo Laser behandeling worden diodelaser-platen op de huid geplaatst. Door middel van lichtstralen die warmte veroorzaken, wordt de lokale stofwisseling van de vetcellen geactiveerd. De vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd wanneer de patiënt daadwerkelijk sport, een dieet volgt/op voedingspatroon let en dagelijks voldoende water drinkt.

De M.E.L.T Lypo Laser wordt vaak ingezet bij buikjes, love handles, billen, bovenbenen, rug en armen. Sporten, een dieet volgen of op voedingspatroon letten en dagelijks voldoende water drinken zijn een voorwaarde voor een effectief resultaat.

Alleen een aangename temperatuurverhoging is tijdens de behandeling voelbaar.

 

Voor welk lichaamsdelen kan de Lipo laser worden gebruikt?

De Lipo Laser kan voor de volgende probleemgebieden worden gebruikt:

 • Boven en onderarmen
 • Buik en taille
 • Rug en onderrug
 • Billen en dijen

Lipo laserbehandelingen zijn niet mogelijk in de volgende situaties:

 • Zwangerschap
 • Pacemaker
 • Hoge Bloeddruk
 • Tijdens de menstruatie cyclus
 • Kanker
 • Lymfatische-en-lever-ziekten

De Lipo Laser maakt 40 tot 60 gram vet vrij tijdens een 30 minuten taillebehandeling. Lichaamsbeweging na de laserbehandeling zorgt ervoor dat het vrijgekomen vet wordt afgevoerd door het lichaam.

 

Voor een optimaal resultaat:
6 – 10 behandelingen*

 

Interval:
2x per week of 5x per 2 weken

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Belangrijk om te weten:

De laser werkt goed, maar verricht geen wonderen. De cliënt dient mee te werken.

Veel water drinken (dagelijks min. 2L), in ieder geval gedurende het gehele behandeltraject.

Zeer belangrijk is om minimaal een half uur te sporten (of i.i.g. actief te bewegen) na de behandeling (fitness/joggen etc.).

Geen koffie voor aanvang van een behandeling (of tenminste 2 uur hiervoor niet).

2 uur voor én 2 uur na de behandeling niet zwaar tafelen. Dat wil zeggen je mag wel eten, maar het liefs iets licht verteerbaar (zoals fruit, yoghurt, groenten, magere vleessoorten en vis).

Tarief

€ 99 per behandeling

 

Wilt u ook een behandeling of een consult? Bel 045 528 66 66 of boek via ons online boekingssysteem:

 

Consult:

Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten?

 

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.

 

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail