LIJNTJES, RIMPELS,

LIJNTJES, RIMPELS,

geplaatst in: Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook

Merkt u bij het lachen of bij andere gezichtsuitdrukkingen dat er fijne lijntjes rond de ogen opduiken?

Of ziet u ‘s morgens bij het wakker duidelijk diepere rimpels op je voorhoofd en/of rondom de mondhoeken? Of heeft een litteken waar ju zich aan stoort?

Pascaud heeft uitstekende behandelingen en producten om deze lijntjes, rimpels en littekens te verminderen!

 


STAPPEN IN DEZE BEHANDELING

 

STAP 1: HUIDANALYSE

We starten de behandeling met een analyse van het vocht (hydratatie), de talg (sebum) en de rimpels van de huid.

STAP 2: PEELING

Als reinigen we je huid met de Cleanser, onze reinigingsemulsie die intensief werkt, maar tegelijkertijd zacht is. Vervolgens reinigen we je huid nog intensiever met de Enzyme Peel.

STAP 3: CORRECTIE MET BIOSKIN JETTING/ BIO SKIN SMOOTHING

We passen BioSkinSmoothing toe op de lijntjes, rimpels of littekens. Daarna voeren we de BioSkinJetting-techniek op de lijntjes, rimpels of littekens uit. Dit is een natuurlijke techniek om je lijntjes minder diep te maken.

STAP 4: PASSAGE MASSAGE

We verwarmen de huid met thermokogels. Vervolgens wordt de Passage Massage uitgevoerd. En tot slot koelen we je huid met ijskogels.

STAP 5: COLLAGEEN BOOSTER

Vanaf nu gaat u heerlijk genieten van onze lichttherapie.

STAP 6: DAGCRÈME

We brengen enkele druppels Re-Boost Serum en L.I.F.T Faceliftcream aan en camoufleren de tijdelijke rode lijntjes. Indien gewenst kunnen we hierna minerale make-up aanbrengen.

€119

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Wilt u meer informatie, een gratis vrijblijvend intake gesprek of een behandeling?

Neem dan contact met ons op

 

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0621 32 4886 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

 

Whats-app 0621 32 4886 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw Xo Plasma specialiste,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail