Aquabrasie

Aquabrasie

Volg ons op social media facebook

AQUABRASIE

 

Aquabrasie of  hydrodermabrasie
Altijd prettig: een behandeling die niet alleen effectief is maar ook zorgt voor een heerlijk wellness gevoel! Na afloop ziet uw gezicht er jonger uit, is uw huid frisser en strakker, heeft u een fluweelzachte teint en fijnere poriën. Het grote voordeel van Aquabrasie is dat de huid niet uitdroogt of geïrriteerd raakt.

 

HOE WERKT AQUABRASIE?

Bij Aquabrasie verdunnen we op zachte wijze de hoornlaag (verdikte bovenste huidlaag). De hydromassage werkt als een peeling. Aan de ene kant is er waterdruk, aan de andere kant worden met vacuümafzuiging dode huidcellen losgeweekt en verwijdert. Jonge cellen komen naar boven en de huid staat open om werkstoffen te ontvangen.

Aquabrasie is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de zeer gevoelige huid. Een behandeling bestaat grofweg uit vier stappen:

Stap 1: Reinigen van de huid en verwijderen van dode huidcellen (exfoliatie)
Stap 2: Milde peeling (zonder irritatie) om vuil uit de poriën te halen
Stap 3: Het aquabrasie apparaat zuigt diepe onzuiverheden weg, pijnloos.
Stap 4: Antioxidanten en hyaluronzuur worden toegevoegd om de huid te voeden en beschermen.

 

Toepassing

Rimpels of fijne lijntjes: natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd.

Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.

Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd word de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.

Acné, acnélittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.

Consult of behandeling boeken

Wilt u liever eerst informatie over een bepaalde behandeling? Kies dan in het onderstaande menu: INTAKE  Of wilt u gelijk een behandeling? kies dan gelijk uw favoriete behandeling in het onderstaande menu

 

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.

 

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

 

Wilt u meer informatie, een gratis vrijblijvend intake gesprek of een behandeling?

Neem dan contact met ons op:

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0644386 598
  Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app)

 

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail