Esabiopeel

Esabiopeel

Volg ons op social media facebook

Esabiopeel; de peeling met een liftende reactie!

– gladmakend en liftend effect.
– preventieve werking tegen huidveroudering.
– geen down time (oftewel geen hersteltijd), direct mooi en zichtbaar effect.


Deze peeling bestaande uit:


1. 35% TCA – werkt aan de biorevitalisatie van de dermis. Stimuleert de collageen en elastine productie. Brengt verbetering bij middeldiep gelegen littekens.
2. Amandelzuur – revitaliseert de epidermis, normaliseert oppervlakkige littekens en acne. Heeft een remmende werking op aanwezige bacteriën.
3. Kojiczuur – normaliseert en voorkomt de neiging tot hyperpigmentatie. Kojiczuur heeft een remmende werking op melamine dus op pigmentatie.

Door de combinatie van drie verschillende zuren die op drie verschillende plekken/ dieptes actief zijn, heeft dit product een duidelijk liftende werking.

 

Frequentie sessies:


Gezicht en hals – 1 keer per 7-10 dagen voor 1- 4 sessies
Pigmentatie – 1 keer om de 20/30 dagen
Littekens – 1 keer per week (maximaal 10 toepassingen)
Stretch marks/ striae – 1 keer per 10 dagen (5-10 sessies)

 

 

 

peeling, huid praktijk limburg

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.

 

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0621 32 4886 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

Whats-app 0621 32 4886 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail