eMatrix, het revolutionaire huidverjongings- en verstrakkingsapparaat

eMatrix, het revolutionaire huidverjongings- en verstrakkingsapparaat

Volg ons op social media facebook

eMatrix voor een egale huid en minder rimpels

Het revolutionaire huidverjongings- en verstrakkingsapparaat heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren op handen gedragen. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen maakten al hun opwachting in de shows van Oprah Winfrey en Dr Phil om over de E-matrix te vertellen. Zij staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje dat wordt gebruikt bij Cosmetique Totale niet onder stoelen of banken.

Sinds onze introductie van de E-matrix, begin 2010 in Nederland, was de E-matrix door zijn spectaculaire resultaten ook direct een must voor veel bekende Nederlanders. Onze speciaal opgeleide huidtherapeuten weten de razend populaire behandeling als geen ander toe te passen voor onder andere huidverstrakking, acne-littekens, ouderdomsvlekken, grove poriën pigmentvlekken, enz.

Een eMatrix behandeling is al mogelijk vanaf 150 euro

Waarom een eMatrix behandeling?

 • Deze resulteert in een unieke combinatie van rimpelreductie, pigmentverbetering, het verkleinen van de poriën, littekenherstel, huidverstrakking en lifting met een extreem korte herstelperiode.
 • eMatrix is eveneens geschikt voor de behandeling van het lichaam voor bijvoorbeeld striae en littekenweefsel.
 • De behandeling is mogelijk voor elke huidskleur, van blank tot negroïde. Uniek is dat de zon slechts 1 a 5 dagen voor en na de behandeling vermeden hoeft te worden.
 • eMatrix is CE en FDA goedgekeurd. Wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten.
 • eMatrix behandelingen worden bij ons uitsluitend uitgevoerd door HBO-geschoolde en Kwaliteit-geregistreerde huidtherapeuten. Zij zijn tevens lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten. 

eMatrix behandelingen (bijv. bij acne littekens) kunnen door de zorgverzekeraars worden vergoed.

 

Wat zijn de resultaten van een eMatrix behandeling?

eMatrix creëert een nieuwe huid, maar zonder lange herstelperiode. De behandeling kan worden ingezet voor zowat alles wat de huid zichtbaar minder mooi maakt: rimpels, pigmentvlekken, huidverzakking, littekens, acne littekens, bruine en rood/roze kleurverschillen en huidoneffenheden zoals grove poriën.

Ematrix vermindert pigmentvlekken reeds na 1 behandeling

Behandeling pigmentvlekken

Na 1 behandeling is er een duidelijke afname te zien van de donkere pigmentvlek op de kaak.

 

 

 

 

eMatrix vermindert acnelittekens en verkleuringen

Behandeling acne littekens

Na 2 behandelingen zijn de kleine acne littekens zijn zo goed als verdwenen en de huid is niet alleen gladder en zonder diepe putjes, maar ook de huidverkleuringen zijn verdwenen.

 

 

 

eMatrix vermindert grove porien en herstelt zonbeschadigingBehandeling grote poriën en zonbeschadiging

Na 1 behandeling is er een veel fijnere poriestructuur te zien en de bruine plekken van zonbeschadiging zijn aanzienlijk verminderd.

 

 

 

ematrix behandeling van plooien en fijne rimpels

Behandeling plooien en fijne rimpels

Na 2 behandelingen zijn de diepere rimpels rondom de ogen zijn zo goed als verdwenen. Er is een duidelijke lift van de wenkbrauw zichtbaar. De expressielijnen rondom de oogcontouren zijn veel minder zichtbaar.

 

 

 

ematrix behandeling voor een strakkere huidBehandeling strakkere huid

Na 2 behandelingen is er duidelijk te zien dat de huid veel strakker en gelift is. Dit is een natuurlijke facelift. Tevens is er een zeer grote vermindering van de rimpels op de wangen zichtbaar.

 

 

 

 

Cosmetique Totale is sinds de introductie van de eMatrix een ware pionier te noemen. Door hun jarenlange ervaring, weten onze HBO-geschoolde en huidtherapeuten de behandeling als geen ander toe te passen.

Hoeveel behandelingen ?

Er worden 1 à 3 behandelingen aanbevolen met een interval van 4 à 8 weken. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid en het eindresultaat waar u naar toe wilt werken.

 

Hoe werkt het ?

eMatrix werkt op basis van gefractioneerde radiogolven die minuscule gaatjes maken in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit creëert een nieuwe huid van binnenuit: ‘sublative rejuvenation’.

 

Wilt u weten of een eMatrix behandeling het meest geschikt is voor u ?

Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeutes. Tijdens deze afspraak kan de therapeute uw huid bekijken en uw vertellen of de ematrix de beste methode is voor u! Ook kan ze dan vertellen  hoeveel behandelingen u eventueel nodig zult hebben. Met een ’proefpulze’ kunt u ervaren hoe een behandeling aanvoelt.

 

RTL4 ACTIE, 25% KORTING OP EEN EMATRIX-KUUR

Bij de aanschaf van een ematrix-kuur voor bijvoorbeeld  het hele gelaat
Betaalt u geen 500 euro, maar 375 euro per behandeling.
Bij de aanschaf van bijvoorbeeld een deelbehandeling van de eMatrix-kuur betaalt u geen 300 euro 
maar nog maar 225 euro per behandeling *

Er is al een ematrix behandeling mogelijk vanaf €150,-

 

Wie mogen niet behandelt worden?

Iedereen, die:
 • Onlangs in het te behandelen gebied plastische chirurgie of andere ingrepen heeft laten doen en daarvan nog niet volledig hersteld is.
 • Onlangs dermabrasie of diepe chemische peelings heeft laten doen (minder dan 3 maanden). Microdermabrasie maakt hiervan geen onderdeel uit.
 • Onlangs Botox, collageen of andere injecties in het te behandelen gebied heeft laten doen (minder dan 10 dagen geleden).
 • Zwanger is of borstvoeding geeft.
 • Een recente kankergeschiedenis, hartklachten, ongecontroleerde diabetes of actieve psoriasis heeft.
 • Eczeem of zweren heeft in het te behadelen gebied.
 • Auto-immuun ziekten als Aids en HIV heeft.
 • Herpes Simplex heeft.
 • Een pacemaker of andere elektrische implantaten heeft, metalen implantaten heeft, vijzen heeft of een geïnjecteerde chemische substantie in het te behandelen gebied.
 • In het te behandelen gebied tatoeages of permanente make-up heeft.

Klik hier voor een afspraak

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.
Wilt u meer informatie, een gratis vrijblijvend intake gesprek of een behandeling?

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard, Geleen

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail