Elos, weg met haren, weg met couperose en andere huid oneffenheden

Elos, weg met haren, weg met couperose en andere huid oneffenheden

Volg ons op social media facebook

De strijd tegen ongewenste huidoneffenheden wordt voorgoed gewonnen wanneer u wordt behandeld met de Elos-methode. De Elo-technologie is de nieuwste ontwikkeling binnen de behandelmogelijkheden van couperose en pigment. Binnen enkele behandelingen ziet u een enorme vermindering, zodat camoufleren niet meer nodig zal zijn.

ELOS-TECHNOLOGIE

 

ElosDe Elos is een nieuwe ontwikkeling binnen de verschillende lasertechnologieën. Voorgaande lasermethodes zoals IPL en Diode-laser konden slechts een zo blank mogelijke huid behandelen. De uitvinders van de IPL-technologie hebben sinds kort de nieuwe ELOS-techniek ontwikkeld.

Uniek aan deze methode is dat er een tweede energiebron is toegevoegd. Naast lichtenergie wordt namelijk ook radiofrequente energie toegepast. Door de toevoeging van radiofrequentie, is er minder lichtenergie (ipl) nodig. Hierdoor is de behandeling een stuk veiliger en effectiever geworden.

 

ROODHEID/COUPEROSE?  ELOS REFIRME

Elos methodeElos-technologie biedt ook mogelijkheden voor de behandeling van rode oneffenheden, ook wel spinadertjes of couperose genoemd. Met slechts een paar flitsen zal uw roodheid al een stuk minder van kleur zijn. De bloedvaatjes vangen de energie op, waardoor deze dichtschroeien. Hierdoor zal de roodheid in kleur afnemen. Deze behandeling kent geen hersteltijd, zodat u uw dagelijkse activiteiten direct na de behandeling alweer voort kunt zetten.

PIGMENTVLEKKEN?  ELOS REFIRME

PigmentvlekkenOm de teint van de huid egaler te krijgen, biedt Elos de oplossing om pigmentverschil op te heffen. Tijdens de behandeling vangt het pigment de energie van de Elos op en zet het deze om in in warmte. Hierdoor verpulvert het pigment in de huid. Door de Refirme treatment zal uw pigmentvlek een week na de behandeling al flink in kleur verminderd zijn. Na de behandeling zult u geen hersteltijd hebben en ondervindt u geen beperkingen in uw dagelijkse bezigheden.

htIS DE ELOS-METHODE VEILIG?

ELOS beschikt over het meest strenge keurmerk van de U.S. FDA. De Elos-technologie staat garant voor veilige apparatuur en behandelingen. Net als ELOS heeft Cosmetique Totale kwaliteit, veiligheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. De behandelingen bij Cosmetique Totale worden uitsluitend door HBO-geschoolde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten uitgevoerd.

Daarnaast zijn al onze huidtherapeuten opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook zijn ze lid van de beroepsvereniging NVH. Zo bent u niet alleen verzekerd van een veilige methode, maar ook van een professionele behandelaar.

 

Nieuwsgierig geworden naar de Elos?

Vraag dan vrijblijvend een gratis consult aan. Onze HBO- en BIG-geregistreerde huidtherapeuten laten u dan zien wat we voor u kunnen betekenen.

 

QMS Medicosmetics webshop

QMS Medicosmetics collageen producten kunt u online bestellen in onze webshop
Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.
Wilt u meer informatie, een gratis vrijblijvend intake gesprek of een behandeling?
Neem dan contact met ons op:
Huidpraktijk Limburg, Hoogstraat 145 6373 HR Landgraaf / Nieuwenhagen Telefoon: 045-528 66 66 E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl
06 40143937 (enkel voor whats-app) Wij zijn 7 dagen per week van 9:00 tot 21:00 via whats-app te bereiken, uitgezonderd feestdagen.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0621 32 4886 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

Whats-app 0621 32 4886 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard, Geleen

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail