1ste hulp bij huidproblemen

1ste hulp bij huidproblemen

geplaatst in: Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook

 

Deynique Silver Colloïdaal

silver gel en pipetDeynique is erin geslaagd 3 vormen zeer stabiele Colloïdaal zilver te ontwikkelen.
Silver Colloïdal als voedingssupplement voor het inwendig gebruik.
Silver Skin Gel met Aloë Vera en Proppolis voor uitwendig gebruik.
Silver Skin Fluid met Aloë Vera voor het uitwendig gebruik.Deze producten zijn geschikt voor irritaties, wondjes of ontstekingen bij mens en dier.

Van oudsher

Grootmoeder deed al gedurende de zomer een zilveren muntje in de melk, zodat deze niet zou bederven. De oude Grieken wisten al van de waarde en de werking van zilver. Zo aten de bevoorrechten hun voedsel uit zilveren borden en bewaarden ze hun eten in zilveren dozen. Het bloed van de adellijken had door de zilversporen een lichte blauwtint. Niet voor niets werden ze blauwbloedigen genoemd.
Voor de ontdekking van antibiotica werd colloïdal zilver tegen alle ongemakken, van A tot Z, ingezet. Momenteel wordt er opnieuw onderzoek gedaan. Steeds meer ziekteverwekkers zijn immuun tegen antibiotica.

 

Wat is colloïdaal zilver?

Op grond van opzienbarend wetenschappelijk onderzoek in de Verenigde Staten is Zilver een zeer effectief antibioticum gebleken.
In de vorm van zeer fijne deeltjes werkt het niet alleen, zoals bij de gebruikelijke antibiotica normaal is, maar bestrijdt het ook met succes virussen, schimmels en parasieten.
Deze Zilveroplossing is onder de naam “Colloïdaal Zilver” als een soort wondermiddel de geschiedenis ingegaan. Een antibioticum doodt misschien een half dozijn ziekteverwekkers. Zilver daarentegen werkt tegen circa 650 soorten (bacteriën, schimmels en virussen!).

Bovendien is Zilver totaal niet giftig, heeft het dus geen bijwerkingen en geen wisselwerkingen met medicijnen. In “vitro”-pogingen hebben aangetoond, dat Colloïdaal Zilver ziekteverwekkers in vijf tot zes minuten elimineert.
Colloïdaal zilver is de uitkomst van tientallen jaren wetenschappelijk onder zoek en een subtiel fabricageprocédé.
Het is zilvercolloïde in zuivere vorm voor therapeutisch gebruik, in de vorm van een suspensie van microscopisch kleine zilverdeeltjes in gedemineraliseerd water.

 

Virus, schimmel of bacterie

Als colloïdal zilver ergens een virus, schimmel of bacterie tegenkomt (werkt alleen bij eencellige ziekteverwekkers), verlamt het onmiddellijk diens zuurstof-stofwisselingsenzym. De ziekteverwekker stikt en sterft binnen enkele minuten, vaak nog sneller, en wordt door het immuun-lymfestysteem uitgescheiden.

 

De toepassing van Colloïdaal Zilver

Zeer gunstig schijnt de inzet van Zilver bij HIV-infecties te zijn, omdat het kennelijk de T-cellen in hun strijd tegen pathogene micro-organismen ondersteunt en als een “tweede immuunsysteem” werkt, d.w.z. dat het opportunistische infecties, die het werkelijke probleem schetsen, effectief bestrijdt. Bij de Amerikaanse en Russische ruimtevaart wordt Zilver voor doding van ziektekiemen in gerecycled water aan boord van spaceshuttles gebruikt. Veel internationale luchtvaartmaatschappijen gebruiken Zilveren filters voor hun water, om dit voor veiligheid voor hun passagiers te zuiveren.

 

Samenvatting

Door de colloïdaal-zilvergenerator gefabriceerd zilverwater, in de modernste en genormaliseerde toepassingsvorm, is een krachtig natuurlijk, en antibiotisch werkend middel zonder bijwerkingen, ter bestrijding van allerlei infectiesoorten.
Colloïdaal zilver elimineert alleen ziekteverwekkers in het lichaam. Het is absoluut niet giftig. Resistentie-opbouw is niet mogelijk.
Als Colloïd heeft het geen wisselwerkingen. Als zuiver mineraal element is Colloïdaal Zilver geen medicijn. Colloïdaal zilver kan wetenschappelijk en goedkoop gefabriceerd worden. Door de “Food and Drug Adminitration” van de Verenigde Staten is het als voedingssupplement aangemerkt.

 

Gebruiksmogelijkheden?

Colloïdaal zilver is incidenteel te gebruiken of als kuur.
Men kan het aanwenden bij Acne, Psoriasis, voetschimmel, open wonden, hulp bij wratten.

Alsmede bij alle met virussen in verbinding staande ziekten en gistinfecties. Het is hét EHBO middel bij voorvallen zoals stoten, vallen, kneuzingen, huidbeschadiging door verbranding (zon, hete voorwerpen, vloeistoffen) en jeuk. Vooral bij kinderen of dieren is het bijzonder goed aan te wenden, omdat het niet prikt en direct verlichting geeft. Ook voor de heren is het een goed product voor na het scheren o.a. door de verkoelende en kalmerende werking.

Kortom een aanrader voor in huis, op het werk en op reis zoals vakantie en dagjes-uit.

 

Colloïdal Zilver

colloidal silver 10 ml
Inhoud 10 ml

Concentraat van 500 ppm (parts per million) colloïdaal zilver

 

 

Toepassing:

bij inwendig gebruik als kuur
Bij uitwendig gebruik paar druppeltjes mengen met aloe vera gel, eindcreme of masker

Werking:
Gaat ontstekingsprocessen in de huid tegen en heeft een kiemdodende werking
Vermindert zwellingen en roodheden
Lokaal aanbrengen bij Acne
Ontstuwt, vochtafdrijvend
Verzacht bij irritaties

 

Motief:

Ontstekingsremmend
Reduceert irraties en roodheden

Ingrediënten:
Aqua, Sodium Hydroxide, Gelantine, Silver oxide
Silver Skin Fluid (spray) silver skin fluid - spray
Inhoud 100 ml

Aloë Vera Gel met 10% colloïdaal zilver
Voor elke huid die neigt naar roodheid en irritatie en als vochtboost

 

Toepassing:

Voor uitwendig gebruik. Op gereinigde huid sprayen, De gel wordt volledig door de huid opgenomen. Kan gebruikt worden als basis en/of in combinatie met Deynque verzorgingsproducten.

 

Werking:

Gemakkelijk aan te brengen
Vermindert roodheid, irritaties en ontstekingen
Een weldaad bij zonnebrand en allergische reacties van de huid
Koelt en verfrist
Geeft en bindt vocht

 

 

Silver Skin Gel

silver skin gel
Inhoud: 100 ml

Aloë Vera Jelly met 10% zilver
Voor elke huid, die neigt naar roodheid, irritatie en/of jeuk

 

Toepassing:

Voor uitwendig gebruik op gereinigde huid. De gel wordt volledig opgenomen door de huid. Kan gebruikt worden Acne, wonden, kneuzingen, jeuk en littekens.
Dit product is ook uitstekend in te zetten bij dieren. In het bijzonder bij paarden!
Aangezien paarden vaak wondjes oplopen o.a. aan de benen en snel ontstekingen vertonen door de bacterie-gevoelige omgeving is Zilver hiervoor het product bij uitstek.

 

Werking:

Gaat ontstekingen tegen. Mede door Aloë Barbadensis geeft het een helende werking met reducerende vorming van littekenweefsel.
Reduceert het warmtegevoel, koelt. Zeer geschikt bij verbranding door zon of heet toestel/vloeistof.
Vermindert psoriasis en neurodermitis in samenhang met de speciale crème.

 

Tarief

€31,90

 

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0621 32 4886 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

 

Whats-app 0621 32 4886 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Behandelingen alleen op afspraak

Reservaties

Indien u verhinderd bent om naar uw afspraak te komen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren, anders zijn wij genoodzaakt om 50% van het bedrag in rekening te brengen. Indien u niet komt opdagen, dan dient u het hele volledige bedrag te betalen.

Betaalmethoden

Wij beschikken over een pinautomaat, U kan uiteraard ook contant betalen. Indien u dit wenst, stellen wij graag een factuur voor u op.

WiFi

U kan gratis op ons WiFi-netwerk, u hoeft enkel het wachtwoord te vragen aan de balie.

Annulerings voorwaarden 

Een afspraak verzetten of afzeggen kan altijd een keer voorkomen. Jammer genoeg gebeurt het te vaak dat afspraken te laat gecanceld worden.
Onze aanpak kan enkel efficiënt werken als de gemaakte afspraken nageleefd worden. Het annuleren van een afspraak stuurt niet alleen uw eigen programma in de war, maar belet ons ook om andere klanten de service te garanderen waarvoor zij ons in vertrouwen nemen.
Indien u niet 24 uur van tevoren uw afspraak annuleert, brengen wij 50% van de behandelkosten in rekening. U kunt er ook voor zorgen dat een vervangend persoon uw behandeling op hetzelfde tijdstip overneemt.

Wij vertrouwen op uw begrip.

 

Consult:

Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten?

Pro skin esthetician, skinmaster, anbos, vereniging huidtherapeuten

ggd-keuring-

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail