Deynique eye wrinkel conditioner set

Deynique eye wrinkel conditioner set

geplaatst in: Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook

YIN YANG WRINKLE conditioner set De ogen zijn het gevoeligste gedeelte van het gelaat. Het gevoeligste gebied van het gezicht ligt rond de ogen. Rondom de ogen is de huid dun en kwetsbaar, deze heeft wat extra aandacht nodig. Geef de huid weer nieuwe energie en zorg ervoor dat deze er weer glad en verzorgt uitziet. De Eye Wrinkle Conditioner Set werkt niet alleen heel goed rondom de ogen maar ook zeer effectief tegen de neus-lippen-plooi, rimpeltjes op de bovenlip en de rimpels op het voorhoofd. Wilt u rimpeltjes bestrijden? Donkere kringen verminderen? Vochtwalletjes aanpakken? Dat kan vanaf nu heel eenvoudig met de Eye Wrinkle Conditioner Set. Breng 2x per week het Anti Aging Serum aan en laat het serum 3 minuten met behulp van de Eye Wrinkle Conditioner inwerken. Natuurlijk lift-effect gladde huid en minder rimpels. en dat voor maar €89

Deynique eye wrinkel conditioner set

Knock out voor kringen en mimiek rimpels met Deynique eye wrinkel conditioner set

Het gevoeligste gebied van het gezicht ligt rond de ogen. al in het 25e levensjaar verliest de huid hier als eerste haar elastische tijd en wordt steeds droger. Een ideale voedingsbodem voor fijne lijntjes die later uitgroeien tot rimpels.

Zodra de huid er mat en droog uitziet en er fijne lijntjes zichtbaar worden, is er behoefte aan hydratatie. Geef de huid weer nieuwe energie en zorg dat deze er weer glad en verzorgt uitziet.

Open je ogen en verzorg je huid met het “eye Wrinkel Conditioner set” die voor meer zorgt dan alleen een wakkere blik.

 

Oogrimpels? Gewoon weg vibreren

Snel fijne lijntjes verminderen? De gevoelige huid verstevigen en tegelijkertijd donkere oog kringen tegengaan? Dat kan vanaf nu heel eenvoudig en gemakkelijk met behulp van elektrische trillingen en hyaluronzuur.

 

Breng zachtjes het luxueuze Yin Yang Anti Aging Serum rond de ogen aan. Vibreer hierna met de Eye Wrinkel Conditioner deze dorstlessende werkstof in de huid.

De aangename zachte vibratie versterkt de microcirculatie. De lokale bloedtoevoer wordt geactiveerd, de stofwisseling wordt opgeheven en gespannen spieren kunnen zich weer ontspannen. Gelijktijdig zorgen de trillingen voor het transport van de herstel werkstoffen zoals Hyaluron en vitamine C naar de dieper gelegen huidlagen. Het huidweefsel wordt opgevuld en het herstelproces komt van binnenuit op gang. De hiud is zichtbaar en voelbaar strakker, steviger en gladder.

 

Donkere kringen, vermoeide ogen?

Wat helpt? Eenvoudig 2x per week het anti Aging Serum aanbrengen en 3 minuten inwerken met behulp van de Eye Wrinkel Conditioner.

 

Wist u dat……

De eye Wrinkel Conditioner ook zeer effectief werkt tegen neus-lippen plooi, de plisserrimpeltjes op de bovenlip en de rimpels op het voorhoofd.

 

Natuurlijk lift-effect

Gladde huid en minder rimpels

Snel zichtbaar resultaat overtuigt. Eenmaal in gebruik wil je de Eye Wrinkel Conditioner niet meer missen.

 • VERFRIST  de huid rond de ogen en hydrateert
 • VERBETERT de bloedcirculatie en lymfestroom
 • VERZORGT de huid met waardevolle anti aging ingredienten
 • VERMINDERT donkere kringen en wallen
 • VERZACHT voorhoofd en oogrimpels

Eye Wrinkel Conditioner

Complete set Yin Yang anti aging voor maar liefs €89

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail