Deynique BeautySono

Deynique BeautySono

geplaatst in: Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook

De Deynique BeautySono laat de cellen dansen

Met de nieuwe BeautySono word je thuisverzorging nog effectiever.

Je combineert ultrasone massagegolven met kleurentherapie voor een intensieveverzorgingskuur.

Wil je er goed uitzien? Is een jeugdige uitstraling belangrijk voor je? Dan heb je met de BeautySono je eigen Beautyfarm binnen handbereik. De kombinatie van gekleurd licht en ultrasone trillingen versnelt en verbetert de opname van werkstoffen in de huid.

 

 

De werking van ultrasone trillingen in combinatie met kleurlichttherapie:

 • Versnelt de stofwisseling
 • Verhoogt de poreusheid van het celmembraan
 • Verstevigt de huidstructuur effectief tegen rimpels
 • Zorgt voor noodzakelijk vocht

 

Toepassing

Masseer eerst een dun laagje vitamine C in met de BeautySono. Hierover breng je de Hyaluron Gel aan en ook deze masseer je zachtjes in je huid tot hij is opgenomen. Indien nodig kun je hierna nog de Aloe Vera Gel of Jelly aanbrengen.

 

Beauty Farm voor een snelle facelift

Begin op een laag vermogen en laat dit in de loop van de behandeling oplopen tot het hoogste niveau voor een optimaal resultaat.

Tussen de huid en de ultrasone kop moet altijd een gelachtig product zitten.

De beautySono  mag nooit droog over de huid glijden. De beste producten hiervoor zijn: Aloe Vera Gel, Silver Gel, Hyaluron Gel, aloe Vera Jelly-afhankelijk van het huidprobleem of het behandeldoel. Het is al even belangrijk dat je voldoende vocht binnen krijgt door voldoende te drinken. hoe meer vocht er in de tussenruimten van de cellen komt, des te beter zullen de resultaten zijn.

 

Na 15 minuten schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. Een sonoforese-behandeling door middel van ultrasoon is een effectieve methode. Hij is direct toepasbaar voor snelle resultaten en ideaal voor vrouwen die er de hele dag jong en fris uit wil zien.

 

Inhoud:

1 BeautySono

1 Hyaluron Gel

1 Vitamine C Skin Fluidum

Huidpraktijk limburg landgraaf Deynique

 

Het complete Beauty Farm pakket voor maar €269

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

 

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail