Craith Lab products

Craith Lab products

geplaatst in: blog, Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook

WAT IS CRAITH LAB?

Een merk geboren uit passie.
De allerlaatste wetenschappelijke studies over Epigenetica wijzen uit dat het milieu niet vriendelijk met onze huid omgaat. In de wereld van cosmetica heeft anti-aging altijd op de eerste plaats gestaan. Dankzij baanbrekende Epigenetische wetenschap ontstond een nieuw hoofdstuk. Een nieuwe manier om schoonheid te bekijken. De wens om dingen anders te benaderen. En te verbeteren.

Bewezen resultaat
De klinische testen van de CRAITH LAB Collagenen geven al na 30 dagen ongelooflijke resultaten. De huidvochtigheid is met 146% toegenomen, de elasticiteit van de huid met 33% en rimpels en lijntjes zijn met zeker 44% verminderd.

Het beschermen van de huidbarrière is een absolute must voor CRAITH LAB en dat weerspiegeld zich in alle producten.

CRAITH LAB sluit geen compromissen, doet geen concessies en selecteert alleen de beste ingrediënten, beschermt elke huid, maakt hem gezond en laat hem stralen, ongeacht leeftijd of levensstijl. Revolutionaire producten, die zich in drie verschillende lijnen onderscheiden. Blue Line, Black Line en Gold Line

 

BLUE LINE

Voor de jeugdige én volwassen huid
Craith Lab
Craith Lab Blue Line is een unieke lijn. Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De Craith Lab Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid.

BLACK LINE

“Easy products’ voor de volwassen huid
Craith Lab Black Line is ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken. Dankzij de wetenschappelijke toepassing van epigenetica slaagt Craith Lab in dit doel. Epigenetica is de hoofdrolspeler op het gebied van anti-aging. Elke huid begrijpen, ze beschermen, en haar afweersysteem ondersteunen. Om zo de huid weer laten stralen. Deze uitdaging is perfect tot uiting gekomen in de Black Line.

GOLD LINE

Revolutionair voor de rijpere huid
Gold Line is de derde lijn die Craith Lab ontwikkelde. De veeleisende vrouw, die haar huid op de best mogelijke manier wil verzorgen, vindt hier een overzichtelijk gamma met zeer hoogwaardige ingrediënten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging. Doel: het beschermen van de huidbarrière, pre-agen van een mooie huid en het bewaren van een rimpelloze huid. In deze lijn klasseert Craith Lab ook hun unieke ‘Signature’ product, samengesteld uit zorgzaam geselecteerde en unieke werkstoffen.

Shop hier  online uw  Craith Lab producten

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail