Carboxy therapy

Carboxy therapy

geplaatst in: Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook

Carboxy therapie een uitstekende behandeling bij acne, littekens, huidverslapping, rimpels en huidproblemen

Carboxy therapy is een gezondheidstherapie waarbij in kuurvorm via de huid koolstofdioxinegas wordt toegediend door middel van speciale maskers. Deze behandeling voorziet de huidcellen van meer energie. De mitochondriën  maken meer ATP aan en de cellen kunnen hierdoor naar behoren functioneren.

Versteviging en huidverbetering, reeds zichtbaar na één behandeling!

Carboxy therapy is een zuurstof therapie dat zorgt voor meer zuurstof in de huid, verbetering van de doorbloeding, bestrijden van o.a. acne, rimpels, huidverslapping, droge huid, cellulite, striae, littekens, vetwallen en donkere wallen onder de ogen.

Carboxy therapy beïnvloed de zuurstoftoevoer naar de huidcellen en is ideaal om het ATP gehalte in de cellen te verhogen. ATP is energie die gemaakt wordt bij celstofwisseling. Wanneer het zuurstofniveau in het lichaam niet optimaal is, kan dat de ATP productie uit koolhydraten beperken. In dat geval gebruikt het lichaam vetzuren. De toename van vetzuren kan leiden tot schade aan de cellen.

Resultaat bij huidveroudering:

De Carboxy therapy geeft al een direct resultaat na 1 behandeling. Uw huid straalt, heeft een perfecte doorbloeding, rimpels en verslapping worden minder. Ideaal te combineren met andere behandelingen die wij aanbieden.

Carboxy therapy werkt ook zeer goed bij huiden met acne of andere huidproblemen

De propioni bacterie die acne veroorzaakt wordt vernietigd, ontstekingen worden aangepakt, minder tot  geen vlekjes meer, littekens verminderen of gaan zelfs weg. Ook hierbij ideaal te combineren met de Collageen Booster, microdermabrasie en bindweefselmassage

Carboxy therapy bij vet en donkere wallen onder de ogen:

Combineren met de Collageen Booster. U zult zien en merken dat de huid rond de ogen al een stuk zal verbeteren na de behandelingen,in sommige gevallen gaan ze zelfs helemaal weg.

 

Waarvoor is carboxy therapy geschikt? 

Carboxy therapie wordt ingezet bij:

 • huidveroudering / huidverslapping
 • rimpels verminderen
 • beginnende couperose
 • pigmentvlekken verminderen
 • acné en littekens verminderen
 • donkere kringen rond de ogen verminderen
 • vetophopingen rond de ogen verminderen

Carboxy therapie Carboxy therapie is een gezondheidstherapie waarbij in kuurvorm via de huid koolstofdioxinegas wordt toegediend door middel van speciale maskers. Deze behandeling voorziet de huidcellen van meer energie. De cellen kunnen hierdoor naar behoren functioneren. Carboxy therapie beïnvloed de zuurstoftoevoer naar de huidcellen en is ideaal om het ATP gehalte in de cellen te verhogen. ATP is energie die gemaakt wordt bij celstofwisseling. Wanneer het zuurstofniveau in het lichaam niet optimaal is, kan dat de ATP productie uit koolhydraten beperken. In dat geval gebruikt het lichaam vetzuren. De toename van vetzuren kan leiden tot schade aan de cellen. Waarvoor is carboxy therapie geschikt? Carboxy therapie wordt ingezet bij: huidveroudering / huidverslapping rimpels verminderen beginnende couperose pigmentvlekken verminderen acné en littekens verminderen donkere kringen rond de ogen verminderen vetophopingen rond de ogen verminderen Behandeling Carboxytherapie reiniging scrub/peeling Carboxytherapie Bindweefselmassage ( zie meer info onder bindweefselmassage) Afsluiten met een dag/nachtverzorging Huidistituut Huidpraktijk Limburg uw QMS Medicosmetics huidspecialiste in omgeving Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen

 

 

 QMS Medicosmetics collageen producten kunt u online bestellen in onze webshop

www.collageen.nu

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

 

Wilt u meer informatie, een gratis vrijblijvend intake gesprek of een behandeling?

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0644386598 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

Whats-app  0644386598 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail